Logo
 Spausdinti šį puslapį

Nutarė, kur Priekulėje įrengs dirbtinės dangos aikštelę

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Corbis nuotrauka. Asociatyvi Corbis nuotrauka.

Apie būtinybę Priekulėje įrengti universalų sporto aikštyną prabilta seniai. Kol kas priekuliškiams teks pasitenkinti nauja dirbtinės dangos aikštele. Ir dėl pastarosios įrengimo kilo diskusijų – nesutarta, kur ji turėtų būti.

 

Birželio mėnesio Tarybos posėdyje buvo priimtas protokolinis sprendimas, kuriuo numatyta pavesti Savivaldybės administracijos direktoriui sudaryti darbo grupę vietos, dirbtinės dangos futbolo aikštelės Priekulėje, parinkimui, o išvadą teikti Tarybai.

Dar liepą vykusiame sudarytos darbo grupės posėdyje kalbėta, kad Priekulė nusipelnė geresnio stadiono, o ne mažos aikštelės su dirbtine danga. Be to, Priekulėje yra suformuotos gausios vaikų futbolo grupės ir tai praktiškai vienintelis miestelis rajone, kuriame visiškai nėra stadionų ir lauko sporto infrastruktūros. Universalus aikštynas reikalingas ir Priekulės I. Simonaitytės gimnazijai.

Ketvirtadienį vykusio Tarybos posėdžio metu politikai buvo supažindinti su darbo grupės sprendimu nesiūlyti dirbtinės dangos aikštelę įrengti gimnazijos didžiojo stadiono teritorijoje. Ji bus įrengta atskirame sklype, prie futbolo aikštės.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,