Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Švyturio“ arenoje – paskutinė Egidijaus Valavičiaus kova Lietuvoje

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Organizatorių nuotrauka. Organizatorių nuotrauka.

     Klaipėdos „Švyturio" arenoje žibės aukščiausio lygio kovinio sporto žvaigždės – gruodžio 5 dieną (penktadienį) nuo 19 val. vyks jau tradiciniu tampantis antrasis „Big fight" turnyras.

 

     Į ringą kops geriausi Armėnijos, Rusijos, Lenkijos, Baltarusijos, Ukrainos, Čekijos, Norvegijos, Latvijos, Estijos, Lietuvos, Bosnijos ir Hercegovinos kovotojai, o vakaro vinimi taps specialiai dėl šio turnyro į Lietuvą iš JAV grįžtantis keliskart pasaulio bušido čempionas ir nuolatinis kovų be taisyklių dalyvis Egidijus Valavičius.

 

     „Tai bus paskutinė mano kova Lietuvos ringe. Noriu kuo geriau pasirodyti, stengsiuosi pradžiuginti Lietuvos publiką gražia kova ir pergale", – pareiškė už Atlanto gyvenantis lietuvis.

     Jis kovos pagal MMA taisykles su ukrainiečiu Jurijumi Gorbenko. Būtent pagal šias kovų taisykles E. Valavičius iš 38 kovų pergales šventė 27 kartus, iš jų – 16 nokautais.

 

     „Švyturio" arenoje, kuri talpina daugiau nei 5 tūkstančius žiūrovų, planuojama surengti 12 dvikovų pagal K-1, MMA, „Muaythai" ir bokso taisykles.

     Turnyre išvysime daug tituluotų kovotojų, tarp kurių – klaipėdietis įvairių tarptautinių turnyrų nugalėtojas ir prizininkas Kirilas Pšonko, Europos prizininkas ir pasaulio čempionatų dalyvis vilnietis Ernestas Dapkus.

 

     Daug intrigų turėtų kelti ir armėno daugkartinio Europos MMA čempiono, Armėnijos sambo imtynių ir džiudžitsu čempiono, Europos sambo vicečempiono armėno Vahano Bojukjano (Vahan Bojukyan) ir ruso Nijazo Ramazanovo (Nijaz Ramazanov) dvikova. Tai bus principinė revanšinė kova.

     Priminsime, kad prieš metus Klaipėdoje vykusiame „Big fight" turnyre rusas armėnui prakirto antakį ir medikai uždraudė tęsti kovą.

 

     „Mums svarbu, kad kiekviena kova būtų intriguojanti ir įdomi. Parenkame lygiaverčius varžovus. Turnyre bus daug pajėgių priešininkų. Mes telkiame dėmesį ne komercijai, o kovinio sporto populiarinimui, norime suorganizuoti įspūdingą renginį, apie kurį gražiais žodžiais atsilieptų aukščiausio lygio kovinio sporto žvaigždės", – aiškino renginio organizatoriai.

 

     Turnyras „Big fight" turėtų išsiskirti ne tik intriguojančiomis dvikovomis, bet ir įspūdinga šou programa.

 

     Daugiau informacijos www.big-fight.lt

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,