Logo
 Spausdinti šį puslapį

Įsibėgėja Lietuvos moksleivių Olimpinio festivalio varžybos

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
 Dovilų pagrindinės mokyklos moksleiviai nugalėjo kvadrato varžybose. Z.Bitino nuotr. Dovilų pagrindinės mokyklos moksleiviai nugalėjo kvadrato varžybose. Z.Bitino nuotr.

     Olimpinis festivalis po truputėlį įgauna pagreitį. Jau išryškėjo pirmieji lyderiai, prasideda zoninės varžybos.

 

     Lapkričio 27 dieną policijos sporto salėje vyko rajono bendrojo ugdymo mokyklų vaikinų futbolo varžybos. Jose nugalėjo Gargždų „Kranto" pagrindinės mokyklos moksleiviai, vadovaujami mokytojo Giedriaus Ratkaus. Pastarieji vienodais rezultatais 7:1 įveikė Gargždų „Minijos" progimnazijos ir Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos futbolininkus. Kovoje dėl antros-trečios vietų pajėgesni buvo minijiečiai. Tad jie – antri, o priekuliškiai liko treti.

 

     Gruodžio 2 d. labai atkaklios kovos virė Gargždų sporto centro salėje tarp 2002 metų gimimo ir jaunesnių berniukų – kvadratininkų. Net 5 mačai iš 6 baigėsi trečiais kėliniais, buvo net pratęsimų. Vėl nugalėjo (šiemet jau trečią kartą) Dovilų pagrindinės mokyklos moksleiviai, vadovaujami mokytojo Arūno Šimkevičiaus. Antri liko Gargždų „Kranto" pagrindinės mokyklos, treti – Gargždų „Minijos" progimnazijos moksleiviai.

 

     Gruodžio 3 d. Gargždų sporto mokyklos sunkumų kilnojimo salėje susikovė bendrojo ugdymo mokyklų svarsčių kilnojimo atstovai. Tarp merginų pajėgiausia buvo Deimantė Bagočiūtė (Dovilai). Ji po atkaklios kovos įveikė savo komandos draugę Liną Jankauskaitę ir Karoliną Dambrauskaitę iš Priekulės. Tarp vaikinų išsiskyrė priekuliškis Eivitas Lukauskis, o ypatingai – jo komandos draugas Martinas Vilkas, du 16 kg. svarsčius išstūmęs net 65 kartus. Buvo kovojama visose 9 svorio kategorijose, ir visur buvo savi lyderiai. Komandinėje įskaitoje pirmi buvo Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos svarstininkai. Antra – Dovilų pagrindinė mokykla, trečia – Gargždų „Vaivorykštės" gimnazija.

 

      Šiemet dar vyks trejos rajoninės kaimo vietovių mokyklų kvadrato ir dvejos futbolo varžybos, taip pat zoninės miesto mokyklų kvadrato, futbolo ir svarsčių kilnojimo varžybos.

 

Varžybų akimirkos – Zigmo Bitino nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,