Logo
 Spausdinti šį puslapį

Sporto šventė – atgaiva sielai

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Iš sporto šventės dalyviai ir nugalėtojai grįžo laimingi, linksmi, pasisėmę energijos, gerai nusiteikę, pabendravę su likimo draugais. J.Paulikienės nuotr. Iš sporto šventės dalyviai ir nugalėtojai grįžo laimingi, linksmi, pasisėmę energijos, gerai nusiteikę, pabendravę su likimo draugais. J.Paulikienės nuotr.

     Gruodžio 3-oji – Tarptautinė neįgaliųjų diena, minima Jungtinių Tautų organizacijos visame pasaulyje nuo 1992 m. Šią dieną visoje Lietuvoje organizuojami renginiai, siekiant atkreipti didesnį dėmesį ir dalintis bendražmogiškomis vertybėmis su neįgaliaisiais.


     Viliaus Gaigalaičio globos namų gyventojai jau ketvirti metai dalyvavo žmonių su negalia sporto šventėje, kuri tradiciškai vyko lengvosios atletikos manieže Klaipėdoje. Susirinkusius džiugino kapela „Vira", sveikinimo žodį tarė ir savo keptu pyragu vaišino Lietuvos socialinių darbuotojų asociacijos prezidentė, Klaipėdos miesto socialinės paramos centro direktorė Diana Stankaitienė.


     Įvairią negalią turintys žmonės varžėsi smiginio, rankų lenkimo, krepšinio 3 prieš 3, baudų mėtymo, figūrinio važiavimo neįgaliųjų vežimėliais, bočios ir kitose rungtyse.


     Viliaus Gaigalaičio globos namų gyventojus lydėjo sėkmė – kai kurie jų laimėjo net po kelis prizus! Romas Budžys iškovojo I vietą figūrinio važiavimo varžybose bei taip pat I vietą baudų mėtymo varžybose. Andrius Parakininkas laimėjo II vietą ir buvo apdovanotas prizais smiginio, baudų mėtymo rungtyse.

 

     Gerai sekėsi ir Irenai Marijošienei: smiginio varžybose laimėjo IV vietą. Iš sporto šventės dalyviai ir nugalėtojai grįžo laimingi, linksmi, pasisėmę energijos, gerai nusiteikę, pabendravę su likimo draugais. Ypač džiugu laimėjusiems prizines vietas: malonu ant nugalėtojų pakylos pabūti, medalį ant kaklo pajusti, atminimo dovaną iš organizatorių rankų priimti.

 

Akimirkos iš sporto šventės – J.Paulikienės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,