Logo
 Spausdinti šį puslapį

Doviluose įrengtas laisvalaikio kompleksas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Ingos Jumbytės nuotrauka. Ingos Jumbytės nuotrauka.

Antradienis Dovilų seniūnijos gyventojams buvo džiugi diena. Tądien miestelyje oficialiai atidaryta sporto aikštelė. Nuo šiol gyventojų laukia dar daugiau pramogų tyrame ore. Greta vaikų žaidimų aikštelės įrengti 9  lauko treniruokliai, vietos, kur sportuoti, ras ir tinklininkai.

 

Dovilų bendruomenės pirmininkė Šarūnė Petruškevičienė tvirtino, kad įrengtas laisvalaikio kompleksas Doviluose – tai įgyvendinta bendruomenės, gyventojų ir seniūnijos svajonė.

Treniruoklių pastatymas iš viso atsiėjo bemaž 29 tūkst. litų. 25 tūkst. litų finansavimas projekto įgyvendinimui gautas iš Žemės ūkio ministerijos. 3 tūkst. litų skyrė Klaipėdos rajono savivaldybė, 800 litų – bendrovė „Mars Lietuva“.

Neįkainojamas yra vietinių gyventojų atsidavimas ir savanoriškas darbas. Jie negailėdami jėgų rinkosi į talkas. Pastarojoje jie lygino naujos tinklinio aikštelės kraštus ir smėlį.

Kaip naudoti treniruoklius, atidarymo metu pademonstravo juos išrinkti padėjęs Dovilų pagrindinės mokyklos fizinio lavinimo mokytojas Arūnas Šimkevičius. Juos išbandyti knietėjo ir kitiems šventės dalyviams.

 

Ingos Jumbytės nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,