Logo
 Spausdinti šį puslapį

5 idėjos, kaip Kalėdoms papuošti namus

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Asociatyvi Corbis nuotrauka. Asociatyvi Corbis nuotrauka.

Jei pristigo idėjų, kaip šventėms papuošti namus, šie patarimai – kaip tik Jums. 5 originalios kalėdinės dekoracijos ne tik nustebins svečius, joms pagaminti nesugaišite daug laiko, o rezultatas bus džiuginantis ir patrauklus akiai.

 

1. Mandarinų besmegeniai.

sventinedekor1

 

Vaišių stalą kuo puikiausiai papuoš iš mandarinų padaryti besmegeniai. Juos vieną su kitu galite sujungti dantų krapštukais. Oranžinius besmegenius galima papuošti saldainiais, sausainiais ar kitais skanėstais.

 

2. Kepurėtos kėdės.

sventinedekor2

 

Gražiu namų akcentu per šventes gali tapti kepurėmis padabintos kėdės. Jei nenorite išlaidauti ir jų pirkti, galite pasiūti. Tai visai nesudėtinga. Instrukcija, kaip gaminti kepures – aukščiau esančioje iliustracijoje.

 

3. Sušalusios žvakės.

sventindekor3

 

Toks šių dekoracijų pavadinimas, žinoma, turi perkeltinę prasmę. Į sušalusias žvakės panašios, nes aprėdytos šiltais „megztiniais“. Kam to reikia? Nes namams tokie akcentai suteiks jaukumo ir šilumos. Stiklinius žvakių indelius taip galite dekoruoti paprasčiausiai nukirpę ir uždėję nebenešiojamų megztinių rankoves. Tačiau nepamirškite saugumo – nepalikite žvakių be priežiūros!

 

4. Siūlų vainikas.

sventindekor4

 

Kokios šventės be kalėdinio vainiko? Siūlome pasigaminti ypač originalų. Jums prireiks įvairių spalvų siūlų. Tam puikiai tiks nepanaudoti likučiai. Siūlus pervyniokite į nedidelius kamuoliukus. Vieną su kitu suklijuokite karštais klijais, papuoškite masyviu kaspinu, eglutės žaisliukais ar kitomis Jums mielomis smulkmenomis.

 

5. Kitokia eglutė.

sventinedekor5

 

Namus papuoš ir išradinga kalėdinė eglutė. Pirmiausia iš storesnio popieriaus susukite norimo dydžio kūgį. Ji apvyniokite maistine plėvele (kad siūlai nepriliptų prie popieriaus). Ant pagamintos formos vyniokite lipalu išteptus pasirinktos spalvos siūlus. Leiskite jiems gerai išdžiūti. Atskirkite nuo pagrindo ir eglutę papuoškite norimomis dekoracijomis: nedideliais žaisliukais, kaspinėliais, mažomis popierinėmis snaigėmis ar pan.

 

realsimple.com, woohome.com, buzzfeed.com, community.qvc.com, trusper.com nuotr.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,