Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Ledžinga“ metus užbaigė pirmoje turnyrinės lentelės vietoje

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų „Ledžinga" metus užbaigė sėkmingai. „Ledžingos“ archyvo nuotr. Gargždų „Ledžinga" metus užbaigė sėkmingai. „Ledžingos“ archyvo nuotr.

     Pirmadienio vakarą buvo sužaistos paskutinės „Žemaitijos ledo" čempionato Mažosios taurės pirmo rato rungtynės, kuriose žaidė Gargždų „Ledžinga", praradusi du taškus pirmajame rate, ir dar taškų nepraradęs Mažeikių „Smūgis".


     Abi komandos ant ledo lipo rimtai nusiteikusios nenusileisti varžovui. Tik prasidėjus rungtynėms jau per pirmą žaidėjų keitimą Mažeikiai buvo nubausti už žaidėjų skaičiaus pažeidimą. Jau po minutės naujas „Ledžingos" žaidėjas S.Vaičiulionis išvedė Gargždus į priekį 1:0. Šeimininkai po praėjusių pralaimėtų rungtynių su Šilute padarė išvadas ir mūru stojo ginti savo vartų. Nors ir daugiau kontroliuodami ritulį, bei dažniau lankydamiesi varžovų aikštelės pusėje, Mažeikiai rezultatą išlygina tik pirmam kėliniui besibaigiant po A.Liubavičiaus įvarčio 1:1. Antrajame kėlinyje „Smūgis" nepailsdami spaudžia Gargždus, bet įvarčio pastariesiems pelnyti nepavyksta. Tai puikiai daro K.Grimalis gavęs puikų perdavimą ir lengvai atsivedęs ritulį iki Mažeikių vartų: jis vėl persveria rezultatą „Ledžingos" naudai 2:1.
     Trečiajame kėlinyje Mažeikiai visiškai užgriūna „Ledžingos" vartus, bet gargždiškių vartų sargas, smulkios „Smūgio" klaidos ir aukštesnės jėgos gelbsti Gargždus nuo įvarčio. Likus žaisti iki trečio kėlinio pabaigos 2,5 minutės iš aikštės buvo pašalintas „Ledžingos" žaidėjas. Mažeikiškiai gavo puikią progą rezultato lyginimui. Lyg dar to būtų mažai po minutės už ritulio išmetimą iš aikštės ribų buvo pašalintas dar vienas gargždiškis. „Smūgio" žaidėjai pradėjo skubėti, pakeitė vartininką šeštu žaidėju, bet tryse žaisdami gargždiškiai pademonstravo puikią ritulio valdymo techniką ir, ištempę laiką iki finalinės sirenos, šventė pergalę.

     Po šio mačo Gargždų „Ledžinga" pakilo į pirmąją turnyrinės lentelės vietą.

Turnyrinė lentelė:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,