Logo
 Spausdinti šį puslapį

Atvirame jaunimo centre bus ir lauko estrada, ir šokių aikštelė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Corbis nuotrauka. Asociatyvi Corbis nuotrauka.

Savivaldybės administracijos direktorius Česlovas Banevičius vakar Vilniuje pasirašė projekto „Atviro darbo su jaunimu plėtra Gargždų mieste“ įgyvendinimo sutartį. Finansinė parama iš Europos ekonominės erdvės finansinio mechanizmo sieks 724 tūkst. Lt.

 

VšĮ Centrinė projektų valdymo agentūra, vadovaudamasi LR finansų ministro įsakymu patvirtintomis 2009–2014 m. Europos ekonominės erdvės ir Norvegijos finansinio mechanizmų, programų ir projektų finansavimo ir įgyvendinimo taisyklėmis ir LR socialinės apsaugos ir darbo ministro 2014 m. spalio 27 d. įsakymu Nr. A1-515 „Dėl lėšų skyrimo Europos ekonominės erdvės finansinio mechanizmo programos LT05 „Rizikos grupės vaikai ir jaunimas“ projektams finansuoti“ parengė ir su programos operatoriumi bei Klaipėdos rajono savivaldybės administracija suderino projekto „Atviro darbo su jaunimu plėtra Gargždų mieste“ paraiškos įgyvendinimo sutartį.

Projekto vykdytojui – Klaipėdos rajono savivaldybės administracijai – skiriama iki 724.411,70 Lt, iš kurių iki 615.749,94 Lt yra paramos ir 108.661,76 Lt bendrojo finansavimo lėšos. Savivaldybė įsipareigoja skirti projektui įgyvendinti ne mažiau kaip 10 proc. lėšų (80.490,19 Lt).

Kaip informavo Savivaldybės administracijos Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėjo pavaduotoja Vitalija Kazlauskienė, planuojama sukurti Gargždų atviro jaunimo centro materialinę bazę − atlikti patalpų remontą, sutvarkyti teritoriją, įrengti lauko estradą ir šokių aikštelę, įsigyti reikalingos įrangos. Taip pat dalį lėšų skirti mokymams, konferencijoms. Projektas bus įgyvendintas per dvejus metus, pirmieji darbai prasidės jau sausio mėnesį.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,