Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargžduose – pavasarinių užsiėmimų ciklas

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Asociatyvi Corbis nuotr. Asociatyvi Corbis nuotr.

     VšĮ „Revilita" kviečia į pavasarinių, prieššventinių Velykinių užsiėmimų ciklą, kurių metu išmoksite susikurti mielų darbelių, pačios pasidaryti originalias sages iš odos, organzos, kuriomis pasipuošite pačios ar papuošite savo artimuosius.

 

     Kovo 12 d. 17 val. vyks gėlių iš popieriaus kūrimo užsiėmimas. Užsiėmimo trukmė – 2 val., kaina 8 Eur. (į kainą įskaičiuotos visos priemonės). Užsiėmimą ves tautodailininkė Vida Gečienė.

 

     Kovo 13 d. 17 val. – sagių iš odos kūrimo užsiėmimas. Kiekviena dalyvė susikurs nepakartojamą ir gražų papuošalą sau ar savo mamai, draugei, kolegei. Užsiėmimo trukmė – 2,5 val., kaina 10 Eur. (į kainą įskaičiuotos visos reikalingos priemonės). Atsinešus savo priemones – kaina 7 Eur. Užsiėmimą ves menininkė Vida Valaitytė.

 

     Kovo 19 d. 17 val. – burbulų iš putoplasto puošimo užsiėmimas. Užsiėmimo trukmė –2 val., kaina 8 Eur. (į kainą įskaičiuotos visos priemonės).

 

     Kovo 24 d. 17 val. vyks gėlės-sagės iš organzos gamybos užsiėmimas. Jo trukmė – 2 val., kaina 8 Eur. (į kainą įskaičiuotos visos priemonės).

 

     Kovo 26 d. 17 val. vyks pynimo iš vytelių užsiėmimas, kurio metu išmoksite ir nusipinsite originalų krepšelį velykiniams kiaušiniams ar skanumynams susidėti. Užsiėmimo trukmė – 2,5val., kaina 10 Eur. (į kainą įskaičiuotos visos priemonės).

 

     Tolimesnių užsiėmimų metu (datos derinamos) bus mokoma marginti, daryti iš skiautinių kiaušinius, surišti velykines verbas.

     Užsiėmimai vyks Gargžduose. Informacija ir registracija tel. 8 611 32 844.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,