Logo
 Spausdinti šį puslapį

Koncerte – šilta atmosfera ir skambios dainos Lietuvai (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Renginio akimirka. Virgilijaus Skuodo nuotr. Renginio akimirka. Virgilijaus Skuodo nuotr.

     Verslininkui Sauliui Lukošiui pasiūlius, pritariant Jonui Blagniui ir Artūrui Petruokai (Maksui), Gargžduose buvo suorganizuotas vakaras, skirtas Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 25-osioms metinėms paminėti.


     Kovo 11-osios vakarą į restoraną „Lijo" susirinko gausus būrys žiūrovų ir atlikėjų, neabejingų Lietuvai.
     Kaip pasakojo vienas renginio organizatorių Jonas Blagnys, norinčių pasirodyti scenoje buvo tiek, kad muzikantams teko nekantriai laukti savo eilės.
     Penkias valandas trukusiame koncerte netrūko emocingų, už širdies griebiančių dainų. Skambėjo B.Brazdžionio, J.Marcinkevičiaus, Maironio eilės, dainininkai pristatė ir gerai žinomas dainas, ir savo kūrybą.
     Makso atlikta nauja savos kūrybos daina apie meilę Gargždams žiūrovų pageidavimu koncerte skambėjo keletą kartų, o Kipro Mašanausko dainą „Kokia nuostabi, Lietuva, esi" vakaro svečiai dainavo atsistoję, susikibę už rankų.
     Kviestinio svečio Kęstučio Jablonskio, Algirdo Griušio, grupės „Klasiokai" ir kitų dainininkų dainos apie meilę savo šaliai sukūrė nepaprastai šiltą vakaro atmosferą, didžiavimosi Lietuva jausmą.
     Didžiulis susidomėjimas renginiu atskleidė, kad Klaipėdos rajono gyventojai yra pasiilgę kokybiškos muzikos artimų žmonių rate. Tai renginio organizatorius įpareigojo ir toliau rengti vietinių atlikėjų kūrybos pasirodymus.
     J.Blagnys atviravo, kad viena iš ateities idėjų – suorganizuoti draugų, atlikėjų koncertą ant Kalniškės piliakalnio, tradicinis turėtų tapti ir prieškalėdinis senų dainų vakaras.


Renginio akimirkos – Virgilijaus Skuodo nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,