Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Šviesoforą“ Gargžduose laimėjo „Minijos“ komanda

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr. Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr.

     Balandžio 27 d. į Gargždų „Minijos" progimnaziją dalyvauti konkurse „Šviesoforas" sugužėjo Klaipėdos rajono pradinių klasių mokiniai. Dėl nugalėtojų vardo rungėsi komandos iš devynių Klaipėdos rajono mokyklų.

 

     Dalyviams įveikus visas užduotis ir susumavus rezultatus paaiškėjo, kad 1-ąją vietą užėmė daugkartinė šio konkurso nugalėtoja rajone – Gargždų „Minijos" progimnazijos komanda. Dėl antrosios vietos vyko atkakli kova tarp Judrėnų Stepono Dariaus ir Gargždų „Kranto" pagrindinių mokyklų. Jos surinko po vienodą balų skaičių, tačiau užduotyje „Perėjimas per kelią sankryžoje" daugiau balų gavo Judrėnų Stepono Dariaus mokyklos komanda, todėl jai ir atiteko 2-oji vieta, o trečiaisiais liko Gargždų „Kranto" pagrindinės mokyklos atstovai.

     Visos konkurse dalyvavusios komandos buvo apdovanotos atminimo dovanomis, o pirmąją ir antrąją vietas užėmusioms komandoms įteikti kelialapiai į kitą „Šviesoforo" konkurso etapą, kuris gegužės 8 d. taip pat vyks Gargždų „Minijos" progimnazijoje. Tikimės, kad namų sienos padės mūsų komandoms sekančiame, regioniniame, etape.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,