Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų mamos buriasi draugėn – kviečia į iškylą

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Susitikimo metu bus surengtas skaniausio deserto konkursas. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Susitikimo metu bus surengtas skaniausio deserto konkursas. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Iniciatyvios Gargždų mamos, kasdien bendraujančios internetinėje erdvėje, nutarė, kad metas susipažinti ir pabendrauti „gyvai“. Nieko nelaukusios, jos pasidalino džiugia žinia – organizuojama nuotaikinga iškyla.

 

Rugpjūčio 14-ąją, penktadienį, 19 val. visos esamos ir būsimos mamos, močiutės ar kitos norinčios pabendrauti moterys kviečiamos į baltų damų iškylą, vyksiančią prie picerijos „Imperija“. Šį kartą visas dėmesys – tik moterims, tad vaikų priežiūrą šio atokvėpio metu teks patikėti jų tėčiams ar kitiems artimiesiems.

Iniciatyvos organizuoti susitikimą ėmėsi trys aktyviausios socialinio tinklo „Facebook“ uždaros grupės pavadinimu „Gargždų mamytės“ narės: Ingrida Kaušienė, Dalia Vaišnorienė ir Lina Vosylienė. Beje, grupėje bendrauja, perka ir parduoda įvairius daiktus, dalinasi džiaugsmais ir rūpesčiais per 1750 narių ir šis skaičius nuolat auga.

I.Kaušienė portalui mano-gargzdai.lt pasakojo, kad idėja sukviesti Gargždų moteris buvo gvildenama jau seniai.

„Tik vis neprisiruošdavome... Ir vieną dieną Dalia Vaišnorienė pasiūlė mamyčių vakarą surengti „Imperijoje“. Be vaikų, be vyrų, tiesiog atsipalaiduoti vienoms. Kad neapsibrėžtume vien žodžiu „mamytės“, kviečiamos visos damos, amžius nesvarbus“, – apie iniciatyvą pasakojo I.Kaušienė.

Dalyves renginio organizatorės ragina pasipuošti baltu akcentu, pasirūpinti gėrimais, maistu ir gera nuotaika. O jos susirinkusiosioms ruošia pramogas: linksmą muziką, šokius, žaidimus ir siurprizus. Be to, susitikimo metu bus surengtas skaniausio deserto konkursas – visos norinčios kviečiamos gaminti tortus, kepti pyragus, keksiukus ir kitokius saldėsius. Desertų registracija vyks 19–19.30 val., degustavimas – 19.30–20 val., vėliau laukia apdovanojimai.

Simbolinis renginio mokestis – 1 euras.

Vienu susitikimu apsiriboti neketinama. Organizatorės žada kitą kartą pabendrauti pakviesti ne tik mamas, bet ir vaikus. Be to, netrukus planuoja surengti „Mamyčių turgelį“.

 

Daugiau informacijos rasite ČIA.

 

balta iskyla

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,