Logo
 Spausdinti šį puslapį

Pirmadienį – paskutinis šios vasaros „Burbuliatorius“

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Asociatyvi Dariaus Damulio nuotr. Asociatyvi Dariaus Damulio nuotr.

Kas antrą vasaros pirmadienį gargždiškiai ir Klaipėdos rajono gyventojai rinkosi prie fontano Savivaldybės aikštėje ir drauge „burbuliavo“. Pirmadienį jie tai darys paskutinį kartą šiemet.

 

„Burbuliatorius“ – renginys, kurio metu daugelyje Lietuvos miestų ir net užsienyje gyvenantys žmonės susirenka sutartoje vietoje ir pučia muilo burbulus. Smagią atrakciją, suteikiančią galimybę „paburbuliuoti“, gerai praleisti laiką ir pabūti drauge, pamėgo ir Klaipėdos rajono gyventojai.

Ši pilietinė iniciatyva startavo 2009 metais, vilniečiams „užburbuliavus“ Lukiškių aikštę, ir jau tais pačiais metais paplito Lietuvos miestuose. „Burbuliatoriaus“ iniciatyvos tikslas – gaivinti viešąsias miestų erdves, skatinant miestiečius aktyviau naudotis aikščių ir skverų potencialu, kartu vystyti kūrybines veiklas viešosiose erdvėse.

Rugpjūčio 31 d., pirmadienį, 18.30 val. atsisveikinti su šia kiekvieną vasarą vykstančia akcija tradiciškai rajono gyventojai rinksis Gargžduose, prie Savivaldybės aikštėje esančio fontano. „Burbuliatoriuje“ dalyvauti gali kiekvienas: tereikia atsinešti muilo burbulų indelį, pakviesti artimuosius ir draugus.

paskutinis-burbul

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,