Logo
 Spausdinti šį puslapį

Dauparų vaikai dūks naujoje žaidimų aikštelėje (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)
Sandros Vaičienės nuotrauka. Sandros Vaičienės nuotrauka.

Mažieji daupariškiai nuo šiol turės vietą, kur galės drauge smagiai leisti laiką, žaisti ir išlieti susikaupusią energiją – šeštadienį Dauparų kultūros ir bendruomenės namų kiemelyje vyko žaidimų aikštelės atidarymo šventė „Linksmosios sūpynės“.

 

Susirinkusiųjų gausa ir šypsenos veiduose liudijo, kad daupariškius tokios permainos džiugina ir yra lauktos.

Vaikų žaidimų aikštelė gyvenvietėje įrengta laimėjus Žemės ūkio ministerijos finansuojamą projektą, kurio bendra vertė – 6960 eurų. Iš skirtų lėšų 960 eurų – Dauparų bendruomenės indėlis.

Tiesa, aktyviems bendruomenėms nariams su projekto koordinatore Asta Budriene papildomai pavyko gauti rėmėjų paramą – 1800 eurų prie aikštelės įrengimo prisidėjo AB „Klaipėdos vanduo“, UAB „Alvorus“ ir Klaipėdos rajono savivaldybė.

„Tai leido mums nupirkti didesnius įrengimus, dėl ko žaidimų aikštelėje gali žaisti ne tik mažyliai, bet ir paaugliai“, – sakė A.Budrienė.

Atidarymo renginyje, kuris taip pat buvo projekto dalis, šokių pasirodymus dovanojo Klaipėdos „Vėtrungės“ gimnazijos mergaičių šokių kolektyvas „MiVida“, taip pat Klaipėdos šokių kolektyvo „Intrus“ narys Edgaras Kerpė, Dauparų vaikai. Savo vaikišku pasirodymu šventę nuspalvino „YAMAHA“ muzikos mokyklos Gargždų klasės mažyliai.

Iš viso aikštelėje įrengti 6 skirtingi įrengimai. Juos renginio metu pašventino Gargždų Šv. arkangelo Mykolo bažnyčios klebonas kanauninkas Jonas Paulauskas.

 

Žaidimų aikštelės atidarymo šventės akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:

 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,