Logo
 Spausdinti šį puslapį

Savivaldybės vadovų rutiną įvairins renginiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotrauka. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotrauka.

Šią savaitę, lapkričio 30–gruodžio 4 d., Savivaldybės vadovai skubės ne tik į įvairius posėdžius, bet ir į renginius. Jų planuose – Angelų šventė Lapių pagrindinėje mokykloje, rajono žemdirbių šventė, tautodailininkų parodos atidarymas, Savivaldos ir verslo partnerystės vakaras.

      

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį 14 val. pirmininkaus Nusikalstamumo prevencijos komisijos posėdžiui, kuriame dalyvaus ir jo pavaduotoja Violeta Riaukienė, Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė.

Antradienį meras Aplinkos ministerijoje dalyvaus susitikime „Savivaldybių vaidmuo kuriant atliekų tvarkymo sistemas“ su savivaldybių merais ir ministru Kęstučiu Trečioku.

Trečiadienį 17.30 val. V.Dačkauskas ir L.Liutikienė Lapių pagrindinėje mokykloje dalyvaus Angelų šventėje.

Ketvirtadienį 19 val. V.Dačkauskas ir L.Liutikienė dalyvaus Klaipėdos rajono žemdirbių šventėje „Metų ūkis 2015“.

Penktadienį 16 val. rajono meras ir vicemerė V.Riaukienė planuoja dalyvauti Klaipėdos rajono tautodailininkų parodos atidaryme „10 akimirkų“ Gargždų krašto muziejuje.

18 val. V.Dačkauskas, jo pavaduotoja Rūta Cirtautaitė ir L.Liutikienė dalyvaus Savivaldos ir verslo partnerystės vakare.

        

Mero pavaduotojos R.Cirtautaitė ir V.Riaukienė, Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas, jo pavaduotojai Česlovas Banevičius ir L.Liutikienė antradienį 8.30 val. Savivaldybės salėje dalyvaus pasitarime dėl rajono plėtros.

            

Mero pavaduotoja V. Riaukienė šią savaitę lankosi rajono mokyklose.

Pirmadienį ji pirmininkavo II laipsnio valstybinių pensijų suteikimo komisijos posėdžiui.

Antradienį 14 val. V.Riaukienė dalyvaus pasitarime dėl senųjų kapinių priežiūros ir tvarkymo, o 16 val. pirmininkaus NVO tarybos posėdžiui.

Trečiadienį 14 val. vicemerė pirmininkaus Kūno kultūros ir sporto projektų vertinimo komisijos posėdžiui.

 

Administracijos direktorius S.Karbauskas pirmadienį pirmininkavo Aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos lėšų naudojimo koordinavimo komisijos posėdžiui. Jame dalyvavo ir R.Cirtautaitė, Č.Banevičius.

15 val. S.Karbauskas susitiks su G.Lubausku iš „Klaipėdos“ dienraščio.

Antradienį 10 val. Administracijos direktorius susitiks su Paupių PSPC vyr. gydytoja E. Janovičiene.

Penktadienį 10 val. S.Karbauskas dalyvaus susitikime su UAB „Evanikas“ dėl kelio priežiūros darbų.

            

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Č.Banevičius antradienį 13.30 val. pirmininkaus Poveikio aplinkai komisijos posėdžiui.

          

Administracijos direktoriaus pavaduotoja L.Liutikienė pirmadienį pirmininkavo darbo grupės posėdžiui dėl Gargždų karjerų vystymo ir dalyvavo Žemės ūkio ir kaimo plėtros rėmimo programos vertinimo komisijos posėdyje.

14 val. ji pirmininkaus Vaikų gerovės komisijos posėdžiui.

Antradienį 14 val. L.Liutikienė pirmininkaus Strateginio planavimo darbo grupės posėdžiui, kuriame taip pat žada dalyvauti R.Cirtautaitė ir Č.Banevičius.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,