Logo
 Spausdinti šį puslapį

Netrukus gargždiškius džiugins čiuožykla po atviru dangumi

Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)
Tikimasi, kad gyventojai ledą galės išbandyti ketvirtadienį. mano-gargzdai.lt nuotr. Tikimasi, kad gyventojai ledą galės išbandyti ketvirtadienį. mano-gargzdai.lt nuotr.

     Jeigu šaltukas ir toliau spaus, o panašu, kad taip ir bus, jau ketvirtadienį Gargždų „Vaivorykštės" gimnazijos futbolo manieže gargždiškiai galės išbandyti naujos čiuožyklos ledą. Idėja įrengti čiuožyklą po atviru dangumi gimė Gargždų ledo ritulio komandos „Ledžinga" vadovui Jonui Blagniui ir Sporto centro direktoriui Vaidui Liutikui.

 

     Kaip pasakojo V.Liutikas, viskas vyko spontaniškai. Vanduo, kurį „dovanoja" Gargždų priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba, buvo pradėtas pilti antradienį, tačiau jo atsargas dėl didelio nutekėjimo teko papildyti ir šįryt. Tiesa, ledas neužšąla taip greitai, kaip tikėtasi.

     „Prašome gyventojų ant ledo dar nelipti, o palaukti, kol jis visiškai užsitrauks. Tikimės, kad tai, jeigu oro sąlygos bus palankios, įvyks ketvirtadienio vakare", – dėstė Sporto centro vadovas.

     Prie idėjos įgyvendinimo noriai prisijungė Gargždų „Vaivorykštės" gimnazija, tiekianti elektros energiją, tad ledu praskrieti bus galima ir sutemus. Taip pat UAB „Litimbera", parėmusi lentomis.
     „Jonas Blagnys planuoja atvežti vartus. Jeigu viskas vyks pagal planą, „Ledžinga" čia sužaistų parodomąsias varžybas", – pasakojo V.Liutikas.

     Sporto centro direktorius kviečia visus verslininkus, norinčius prisidėti prie čiuožyklos papildomų paslaugų teikimo (maitinimo, pačiūžų nuomos ar kt.), susisiekti tel. 8 46 455290 arba el.paštu .

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,