Logo
 Spausdinti šį puslapį

Vadovų darbotvarkėse – ir pasitarimas dėl Gargždų miesto gimtadienio organizavimo

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pixabay nuotrauka. Asociatyvi Pixabay nuotrauka.

     Šią savaitę, vasario 1–5 d., Klaipėdos rajono savivaldybės vadovai pasitarimuose ir posėdžiuose diskutuos dėl daugybės visiems gyventojams aktualių klausimų.

 

     Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas trečiadienį 10 val. dalyvaus Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato 2015 m. veiklos rezultatų aptarimo posėdyje.
     Ketvirtadienį 10 val. V.Dačkauskas ir vicemerė Rūta Cirtautaitė dalyvaus Klaipėdos regiono plėtros tarybos posėdyje Kretingoje.

 

     Mero pavaduotoja R.Cirtautaitė antradienį 9 val. dalyvaus Saugaus eismo komisijos posėdyje, kuriam pirmininkaus Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius.
     10 val. R.Cirtautaitė pirmininkaus posėdžiui dėl Pajūrio regioninio parko techninių projektų. Posėdyje taip pat dalyvaus Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas ir jo pavaduotojas Č.Banevičius.

 

     Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė ir S.Karbauskas pirmadienį dalyvavo Vingio parko tvarkymo projekto viešame pristatyme Priekulės kultūros centre.
     Antradienį 13 val. V.Riaukienė dalyvaus Vilniuje, Kultūros ministerijoje, vyksiančiame ministerijos vadovų ir specialistų susitikime su šalies savivaldybių politikais.
     Trečiadienį 10 val. vicemerė V.Riaukienė pirmininkaus darbo grupės pirmojo ir antrojo laipsnio valstybinių pensijų motinoms, pagimdžiusioms, išauginusioms ir gerai išauklėjusioms penkis ir daugiau vaikų, dokumentams savivaldybės teikimu nagrinėti ir rengti posėdžiui, 13 val. – Tradicinių amatų puoselėjimo programų vertinimo komisijos posėdžiui.
     Ketvirtadienį 10 val. V.Riaukienė pirmininkaus pasitarimui dėl Gargždų miesto gimtadienio organizavimo.

 

     Administracijos direktorius S.Karbauskas pirmadienį dalyvavo Strateginio planavimo darbo grupės posėdyje ir pirmininkavo pasitarimui dėl Gargždų m. Klaipėdos g. 21, 23, ir 25 namų vandentiekio tinklų.
     Antradienį 9 val. S.Karbauskas pirmininkaus pasitarimui dėl Kvietinių darželio-mokyklos pastato remonto.

 

     Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė pirmadienį pirmininkavo Strateginio planavimo darbo grupės posėdžiui ir dalyvavo pasitarime dėl Karklės festivalio.
     Antradienį 10 val. L.Liutikienė dalyvaus posėdyje dėl reprezentacinių prekių pirkimo.
     Trečiadienį 13.30 val. ji ketina dalyvauti pasitarime dėl Etnokultūros programos priemonių plano 2016 m.
     Ketvirtadienį 9 val. L.Liutikienė pirmininkaus atrankos komisijos posėdžiui Žemės ūkio skyriaus vyriausiojo specialisto pareigoms.
     Penktadienį 8.30 val. Administracijos direktoriaus pavaduotoja pirmininkaus konkursui dėl Vandens pramogų ir kitų poilsio paslaugų teikimo.

 

     Trečiadienį 14 val. Savivaldybės vadovai dalyvaus Strateginio planavimo komisijos posėdyje.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,