Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždiškės suvienijo jėgas: vasarą padės pasitikti dailesnėms

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
D.Rapalytės (kairėje) ir S.Černeckytės (dešinėje) sumanyta grožio ir mitybos programa padės moterims labiau pasitikėti savimi. RB Moments nuotr. D.Rapalytės (kairėje) ir S.Černeckytės (dešinėje) sumanyta grožio ir mitybos programa padės moterims labiau pasitikėti savimi. RB Moments nuotr.

Jei vasarą, iki kurios liko mažiau nei trys mėnesiai, norite pasitikti pasitikinčios savimi, pats metas ne tik apie tai svajoti, bet ir imtis veiksmų. „Sigitos grožio namų“ vadovė, kosmetologė Sigita Černeckytė ir „Lijo sultainės“ įkūrėja, mitybos specialistė Deimantė Rapalytė suvienijo jėgas ir moteris kviečia išbandyti grožio ir mitybos programą.

 

Vasaros sezonui padėsianti pasiruošti programa trunka mėnesį laiko. Mitybos specialistė D.Rapalytė padės „sustyguoti“ programos dalyvių valgymo įpročius, o kosmetologė S.Černeckytė pasiūlys pasimėgauti jūrine lieknėjimo terapija.

 

Ilgalaikį efektą garantuos tinkama mityba

D.Rapalytė užsisakiusiems programą sudarys mitybos planą, pakvies į kas savaitę vyksiančias konsultacijas, kurių metu bus apžvelgiami rezultatai, džiaugiamasi pasiekimais.

Specialistė pabrėžė, kad, norint atrodyti gražiai, mityba yra labai svarbi, nes, imantis tik išorinių veiksmų, tačiau nekeičiant blogų mitybos įpročių, efektas būna trumpalaikis.

„Ši programa padės visą kūną paruošti vasarai, kam reikia sumažinti apimtis, palyginti odą. Parenkant mitybą, bus atsižvelgiama į kiekvieno individualius poreikius. Pavyzdžiui, jei kamuoja celiulitas, bus pasiūlyti maisto produktai, kurie jį mažina. Kitokia mityba bus rekomenduota norintiems atsikratyti nereikalingo svorio, kamuojamiems skysčių kaupimosi ar kitoms problemoms“, – aiškino mitybos specialistė.

Pasak D.Rapalytės, kai žmonės pamato, kaip keičiasi, juos pagauna azartas, didėja motyvacija.

Būkštaujančius, kad nuolat jausis alkani, D.Rapalytė gali nuraminti. Mitybos planas – tai ne griežta dieta, tad maisto matuoti gramais ar valgyti tiksliai nustatytu laiku tikrai nereikės. Priešingai, kaip teigė sveikos mitybos specialistė, valgyti ji ragina, tik rekomenduoja tinkamą maistą. Be to, programos dalyviams moteris atskleis, kaip jaustis sotiems, kurie produktai vertingi, ji išsklaidys populiarius mitus apie mitybą.

 

Atsiskleisti grožiui padės jūrinė lieknėjimo terapija

Ši terapija atliekama su „Thalion“ kosmetika. Kaip pasakojo S.Černeckytė, į procedūrą įeina viso kūno šveitimas, aktyviųjų medžiagų įmasažavimas, dumblių įvyniojimas ir kūno sutepimas šaldomąja želė. Tai užtruks iki 90 minučių.

„Šis itin didelės koncentracijos „Laminarios“ ir „Fucus“ dumblių įvyniojimas stimuliuoja medžiagų apykaitą, skatina riebalinių ląstelių skylimą ir toksinų šalinimą. Įvyniojimo metu gausiai prakaituojama, bet organizmas apsaugomas nuo mineralų netekimo, nes naudojami jūros vandens milteliai „Thalasso-Oligo“, kuriuose gausu mineralų ir mikroelementų“, – apie procedūrą pasakojo „Sigitos grožio namų“ vadovė.

Ji tvirtino, kad rezultatas nudžiugins. Tai – geresnis audinių tonusas, harmoningos kūno linijos, mažesnės riebalų sankaupos. Dar vienas privalumas – malonus poilsio ir atsipalaidavimo jausmas.

Įprastinė jūrinės lieknėjimo terapijos kaina – 35 eurai, pasiūlymo metu – 25 eurai.

 

Gera savijauta – kelias į pasitikėjimą

Bendra D.Rapalytės ir S.Černeckytės programos vertė siekia 200 eurų, tačiau visą pavasarį ją galima užsisakyti už 140 eurų.

Pasiteiravus, kokių rezultatų programos dalyviai gali pasiekti, D.Rapalytė teigė, kad, rūpinantis savo mityba, per mėnesį galima atsikratyti 4 kilogramų, o S.Černeckytė tvirtino, kad po vienos jūrinės lieknėjimo terapijos apimtys gali sumažėti 1 centimetru. Dar labiau jos mažėja, oda gražėja ir kiti privalumai pajaučiami įvyniojimus darantis reguliariai.

Jėgas suvienijusių D.Rapalytės ir S.Černeckytės sumanytos programos nauda neabejotina.

„Tai daroma ne dėl holivudinio grožio, kad visi būtų lyg nužengę nuo žurnalo viršelio. Ne to mes siekiame. Norime atvesti moteris į pasitikėjimą“, – reziumavo D.Rapalytė.

 

Programą galite užsisakyti susisiekę su D.Rapalyte (tel. 8 621 41 873, feisbuke „Lijo Sultainė“) arba S.Černeckyte (tel. 8 612 25 139, feisbuke „Kosmetolgė Sigita“).

 

RB Moments nuotraukos:

 

 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,