Logo
 Spausdinti šį puslapį

Veiklios Gargždų mamos organizuoja dar vieną turgelį

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Šį kartą mamyčių turgelis vėl vyks Gargždų turgaus teritorijoje. Asociatyvi S.Ulvikienės nuotr. Šį kartą mamyčių turgelis vėl vyks Gargždų turgaus teritorijoje. Asociatyvi S.Ulvikienės nuotr.

Internetinėje erdvėje aktyviai bendraujančios Gargždų mamos jau kuris laikas dalinasi mintimis, kad atėjo metas dar vienam turgeliui. Laimei, ilgai laukti nereikės – parduoti ir įsigyti įvairiausių daiktų bus galima jau balandžio 24-ąją, sekmadienį, nuo 10 iki 14 val.

 

Šį kartą renginys vyks Gargždų turgaus teritorijoje. Visos mamytės ir tėveliai kviečiami pirkti, parduoti, mainyti, dovanoti savo vaikų išaugtus rūbelius, žaislus ir kitus daiktus, taip pat drabužius ir priemones nėščiosioms. Pasak organizatorių, galima prekiauti ir suaugusiems skirtais rūbais, avalyne ir daiktais, bet derėtų nepamiršti, kad turgelis labiau skirtas pasirūpinti vaikais. Galintys pasiūlyti rankdarbių taip pat laukiami renginyje.

Norintieji prekiauti gali registruotis el. paštu . Būtina nurodyti savo vardą, pavardę, telefono numerį, kuo bus prekiaujama, ar turėsite savo inventorių (stalą, kabyklą ar kt.). Prekybos vietų skaičius ribotas, tad delsti neverta. Dalyvio mokestis – 1 Eur. Papildoma informacija teikiama tel. 8 600 44 219.

Kol tėveliai prekiaus ir pirks, mažieji dalyviai taip pat nenuobodžiaus. Jų laukia įvairios pramogos.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,