Logo
 Spausdinti šį puslapį

Tarptautinė vaikų knygos diena pažymėta žiniakove

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Mokyklos direktorius E.Žiedas, mokinių prezidentūros atstovas L.Stalmokas ir J. Lankučio viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus vedėja D.Ringienė. „Kranto“ pagrindinės mokyklos nuotr. Mokyklos direktorius E.Žiedas, mokinių prezidentūros atstovas L.Stalmokas ir J. Lankučio viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus vedėja D.Ringienė. „Kranto“ pagrindinės mokyklos nuotr.

Balandžio 5 d. Gargždų „Kranto“ pagrindinėje mokykloje vyko žiniakovė, skirta Tarptautinei vaikų knygos dienai paminėti.

 

Žiniakovėje varžėsi 7-8 klasių komandos po 6 mokinius. Joms teko įveikti įvairias užduotis ir atsakyti į pateiktus klausimus kultūros/istorijos, bibliotekos, literatūros ir kūrybos etapuose. Komandų pasirodymus ir žinias vertino komisija: mokyklos direktorius Egidijus Žiedas, mokinių prezidentūros atstovas Laurynas Stalmokas ir J. Lankučio viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus vedėja Daiva Ringienė.

Geriausiai 7 klasių kategorijoje pasirodė 7a klasės komanda, pasivadinusi „Jeriomenkiukais“, o 8-tokų kategorijoje laurus nuskynė ir varžovams „malkų pakrovė“ 8d klasės komanda šmaikščiu pasivadinimu „Malkos“. Nugalėtojai buvo apdovanoti diplomais, dideliu šokoladu, simboliškai pavadintu „Pergalė“, ir edukacine išvyka į Šiaulius.

 

ziniakove2

„Kranto“ pagrindinės mokyklos nuotr.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,