Logo
 Spausdinti šį puslapį

Dovilų mokyklos futbolininkės – „Ladygolo“ prizininkės

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Trečios vietos laimėtojos. V.Knyzelio/LFF.lt nuotr. Trečios vietos laimėtojos. V.Knyzelio/LFF.lt nuotr.

Dovilų pagrindinės mokyklos mergaitės įrodė, kad yra puikios sportininkės – „Ladygolo“ žaidynėse pelnė trečiąją vietą.

 

„Ladygolas“ – tai tarpmokyklinės merginų salės futbolo žaidynės. Tai galimybė kiekvienai, net ir nežaidusiai futbolo, įgyvendinti svajonę tapti čempione ne tik aikštelėje, bet ir gyvenime, įgyti drąsos bei pasitikėjimo savimi, išmėginti jėgas visai kitame futbole – salės futbole.

Į šį naujausią projektą aktyviai įsijungė ir Dovilų pagrindinės mokyklos 5–6 kl. ir 7–8 kl. mergaičių komandos, kurios, laimėjusios Klaipėdos apskrityje pirmas vietas, balandžio 6 d. išvyko į Kauno sporto halėje vykusį Lietuvos „Ladygolo 2016“ superfinalą.

Jaunesniosios merginos po įtemptos kovos pogrupyje užėmė II vietą ir galutinėje įskaitoje liko 5–7 vietose.

Sėkmingiau pasirodė vyresnės merginos: pusfinalyje po įtemptos kovos rezultatu 1:0pralaimėjusios Grigiškių „Šviesos“ gimnazijai varžėsi dėl trečios vietos su Utenos Vyturių progimnazija. Pasibaigus rungtynių laikui, rezultatas buvo 0:0, todėl teko mušti baudinių seriją, kurią rezultatu 2:0 laimėjo Dovilų mokyklos komanda.

Iškovojusios labai svarbią trečiąją vietą respublikoje mergaitės buvo apdovanotos taure, medaliais, sportine apranga. Taip pat gavo septynis futsalo kamuolius.

 

V.Knyzelio/LFF.lt nuotraukos:

 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,