Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargžduose – akį traukiančių transporto priemonių renginys

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
„Bucket club“ Klaipėdos sezono uždarymo akimirkos. Organizatorių nuotr. „Bucket club“ Klaipėdos sezono uždarymo akimirkos. Organizatorių nuotr.

Gegužės 21 d. (šeštadienį) prie Gargždų karjerų išsirikiuos žvilgančios ir akį traukiančios transporto priemonės –  čia „Bucket club“ pirmą kartą Gargžduose organizuoja automobilių mylėtojų renginį.

 

Į jį kviečiami ne tik mašinų, bet ir motociklų savininkai.

„Labai laukiame gražesnių eksponatų, kuriuos ne kasdien galime sutikti gatvėse. Išvysite mūsų klubo (BMW, Audi, Opel, Volkswagen, Honda) ir kitus automobilius. Planuoja atvykti ne vienas autoklubas. Klaipėdos vokiškų automobilių klubas ruošia žaidimus tiek dalyviams, tiek žiūrovams“, – sakė klubo narys Simas Paulauskas.

Siekiant patogumo ir tvarkos, organizatoriai prašys dalyvių pasistatyti savo transporto priemones paskirtose vietose.

Anot S.Paulausko, visi atvykę turės galimybę ne tik pasigrožėti transporto priemonėmis, bet ir paiškylauti, mat bus parengta ir atskira vieta šašlykinėms. Prizais pradžiuginti žada rėmėjai.

„Bucket club“ – automobilių mylėtojų klubas, vienijantis 16 narių. Praeitais metais spalio pabaigoje klubas surengė pirmąjį didelį renginį – „Bucket club“ Klaipėdos sezono uždarymą, į kurį susirinko beveik 200 automobilių.

Klubo veikloje dalyvauja ir gargždiškiai.

„Esame padėję organizuoti ir ruoštis tiek ASK „Žaibas“ autokroso varžyboms, žiemą ant ledo vykusiam „driftui“. Šeštadienį keliausime didele kolona į Endriejavo mėgėjiško šonaslydžio varžybas, ten į klubą priimsime naują narį taip pat iš Gargždų“, – pasakojo „Bucket club“ narys S.Paulauskas.

Daugiau informacijos apie renginį: https://www.facebook.com/events/1767368593497469/

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,