Logo
 Spausdinti šį puslapį

Padėkota policininkams už pagalbą dviračių sporto varžybose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaip. r. sav. nuotr. Klaip. r. sav. nuotr.

Trečiadienį Klaipėdos rajono meras Vaclovas Dačkauskas ir Sporto centro direktorius Vaidas Liutikas lankėsi Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate, kur įteikė Savivaldybės padėkas ir atminimo dovanas viršininkui Alfonsui Motuzui ir jo pavaduotojui Ramūnui Šideikiui už puikiai organizuotą policijos budėjimą, sportininkų palydą ir kitokią pagalbą birželio 12 dieną Gargžduose pirmą kartą vykusiose didžiulio masto dviračių lenktynėse „Gargždų miesto plento taurė 2016“.

 

Šiose varžybose dalyvavo per 200 dviračių mėgėjų, iš jų – per 60 profesionalių sportininkų, svečių iš Latvijos. Ilgiausia dviratininkų įveikta distancija – 100 km per keletą seniūnijų teritorijų. Anot Sporto centro direktoriaus V. Liutiko, vien leidimus suderinti su VĮ „Klaipėdos regiono keliais“ buvo gana sudėtinga, o kad viskas vyktų iš tiesų sklandžiai ir būtų užtikrintas dviratininkų saugumas, policijos pagalba buvo itin reikalinga.

Nuotraukoje iš kairės: Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Ramūnas Šideikis, Sporto centro direktorius Vaidas Liutikas, meras Vaclovas Dačkauskas ir komisariato viršininkas Alfonsas Motuzas

Susitikime pasidžiaugta dviračių sporto ir apskritai susisiekimo dviračiais populiarėjimu. Tam daug reikšmės turi gerėjanti kelių infrastruktūra, toliau tęsiami ar tiesiami nauji dviračių takai, kurie padės dviračiais keliauti didesnius atstumus, saugiai pasiekiant uostamiestį.

Pasikeista nuomonėmis dėl policijos komisariato patalpų Gargžduose ir dėl policijos darbo organizavimo naujos tvarkos, − daugiau policininkų budės mobiliomis grupėmis įvairiose rajono vietose, todėl nebereiks tiek kabinetų, tuo tarpu Migracijos poskyrį tikimasi perkelti į miesto centrą.

Meras Vaclovas Dačkauskas ir Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Alfonsas Motuzas bei jo pavaduotojas  Ramūnas Šideikis išreiškė viltis, kad ir toliau bus sėkmingai bendradarbiaujama ir ieškoma racionaliausių sprendimų, kad gyventojams būtų patogiau tvarkyti reikalus ir ne tik varžybų metu būtų kuo daugiau saugumo.  

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,