Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kino teatro „Minija“ repertuaras (liepos 15–rugpjūčio 4 d.)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Simos Ulvikienės nuotr. Simos Ulvikienės nuotr.

Gargždų kino teatras „Minija“ vasarą kviečia praleisti kino salėje, kur pasimėgauti naujausiais filmais galės ir suaugę, ir vaikai.

 

Nuo liepos 15 d. kasdien 14.30 val. kino ekrane karaliaus Skretas, Menis, Sidas, Diegas ir kiti puikiai pažįstami herojai animaciniame filme „Ledynmetis: susidūrimas“.

17.30 val. – nauja nematyta džiunglių karaliaus Tarzano istorija, kurią mums kino ekrane papasakos paskutiniųjų keturių „Hario Poterio“ filmų režisierius David Yates.

20.00 val. vakarais kino teatras kvies į provokuojantį ir patį kontraversiškiausią šių metų kino filmą „Neoninis demonas“. Mados pasaulis dar niekada nebuvo parodytas taip gražiai ir tuo pačiu bauginančiai. Kino genijumi tituluojamas Nicolas Winding Refn pasiekė savo – filmas pakeri, šokiruoja ir pristato žiūrovams mitais apipintą mados pasaulį labai netikėtu kampu.

Liepos 22 d. į kino ekranus sugrįžta „Žvaigždių kelio“ herojai – šį kartą jų nuotykiai jau trečiojoje serijos dalyje nuneš „Į begalybę“.

Vakarais 20.00 val. žiūrovus gąsdins siaubo istorija, priversianti miegoti įsijungus šviesą. Pamiršote ką reiškia bijoti tamsos? Trileris „Neišjunk šviesos“ tai primins.

1984 metais Ivan‘o Reitman‘o režisuota komedija „Vaiduoklių medžiotojai“ išsikovojo viso pasaulio kino mylėtojų pripažinimą ir meilę bei tapo tikra žanro klasika. Dabar, praėjus 32 metams, vaiduoklių medžiotojai sugrįžta. Tiksliau, medžiotojos.

Filmo 3D premjera – liepos 29 d.

O daugeliui gerai pažįstama „Džeisono Borno“ istorija prasidėjo prieš 14 metų, kuomet Matt‘as Damon‘as pirmą kartą suvaidino atmintį praradusį itin slapto CŽV projekto produktą – nenugalimą super karį, ieškantį atsakymų apie savo praeitį. Per šiuos metus iš viso buvo sukurti keturi Borno serijos filmai, tačiau paskutiniame iš jų M. Damon‘as nevaidino – pastarojo filmo istorija pasakojo apie kitą to paties projekto karį. Dabar, praėjus keleriems metams nuo tada, kai Džeisonas Bornas surado atsakymus į jį kamavusius klausimus ir pasislėpė nuo visa matančių CŽV akių, keistų įvykių grandinė priverčia jį vėl sugrįžti į pavojingą žaidimą. Filmų serijos gerbėjų džiaugsmui Matt'ą Damon'ą ir vėl išvysime protagonisto amplua.

 

Platesnius aprašymus apie šiuos ir kitus filmus bei bilietus įsigyti galite internetinėje svetainėje www.gargzdukinas.lt

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,