Logo
 Spausdinti šį puslapį

Jakiškiai atšventė gyvenvietės jubiliejų (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Jakuose vyko jubiliejinė šventė. Margaritos Norvilės nuotr. Jakuose vyko jubiliejinė šventė. Margaritos Norvilės nuotr.

    Šeštadienį Jakus užliejo šventinė nuotaika – gyventojai minėjo miestelio 80-ies metų jubiliejų, kurį praturtino gausybė renginių.

 

    Šventė „Čia gera sugrįžti" prasidėjo sportinėmis varžybomis. Sporto entuziastai savo jėgas išbandė krepšinio, tinklinio, futbolo, lauko teniso ir stalo teniso varžybose.
    Kiek vėliau norintieji galėjo pasidairyti lietuvių liaudies amatų kiemeliuose ar mugėje įsigyti rankdarbių, kitų gėrybių.
    Gerą nuotaiką dovanojo ir energinga zumbos treniruotė, nuobodžiauti neleido Gargždų kultūros centro Dauparų skyriaus kaimo kapela „Šešios bačkos", grupė „Trys apelsinai".
    Vakarinę renginio dalį atidarė baikerių klubas „Legasy Vets MC" ir Klaipėdos parašiutininkų klubas „Skydive". Vėliau buvo galima pamatyti Aidos judesio akademijos ir šokių studijos „Žingsnis" pasirodymus, pasiklausyti grupių „Geras laikas" ir „The West Coast" koncertų.
    Atrakcijų nestigo ir mažiesiems šventės dalyviams. Jie linksminosi pripučiamuose batutuose, bendravo su animatoriais. Ne tik vaikų, bet ir suaugusiųjų dėmesio netrūko savo naudojamą techniką bei priemones demonstravusiems kariškiams ir policijos pareigūnams.
    Jubiliejinį renginį vainikavo įvairiausioms spalvomis dangų nušvietę fejerverkai.

 

    Jakų šventės akimirkos – Margaritos Norvilės nuotraukose:

 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,