Logo
 Spausdinti šį puslapį

Dauparuose vyko tradicinė kasmetinė sporto šventė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Liepos 30 d. Dauparų bendruomenė pakvietė aktyvios gyvensenos mėgėjus į sporto ir turiningo laisvalaikio šventę „Tvirtas kūnas, geras ūpas – laimingas ir sveikas žmogus“. Kviečiami buvo ne tik bendruomenės nariai, bet ir jų šeimų draugai, kaimynai, visi, kuriems nesvetimas sportas ir judesys.

 

Šventės metu buvo organizuojamos tinklinio, futbolo, krepšinio varžybos. Joms teisėjavo teisėjai iš VŠĮ sporto centro, kuris skyrė taures pirmų vietų nugalėtojams ir medalius prizininkams.

Šiemet pirmą kartą buvo įtrauktos žūklės varžybos. Žvejams jos prasidėjo nuo 7 val. ryto. Nugalėjo pats jauniausias dalyvis Arnas Banys, vienintelis sugavęs pačią didžiausią žuvį ( lyną).

Renginį atidarė ir kitom spalvom nuspalvino pasirodęs Gargždų linijinių šokių klubas „Gargždė“. Taip pat gerų emocijų sukėlė ir vykusi zumbos treniruotė, vadovaujama trenerės Gabrielės Gegieckaitės.

Šventėje dalyvavo Krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-osios rinktinės nariai, kurie reprezentavo kariuomenę, pristatė jos tarnybos būdus, surengė karišką tirą, rankų lenkimo varžybas bei virvės traukimą.

Nebuvo užmiršti ir patys mažiausi. Jie ieškojo paslėbto „lobio“, kurį buvo galima rasti pagal žemėlapyje buvusias užduotis. Bendruomenė mažiesiems dovanojo pramogas batutų miestelyje. 

Šventės dalyviai buvo vaišinami gardžia Linos Kuizinienės paruošta kruopų ir žirnių koše su spirgučiais, kuriai padažiuką išvirė Staselė Ročienė. Troškulį karštą vasaros dieną sportininkai malšino gardžia Vaidos Bukontienės gira.

Bendruomenė dėkoja Klaipėdos rajono savivaldybei už paramą organizuojant renginį. Buvo teikta paraiška sporto rėmimo konkursui „Bendruomenės užimtumas sportu“ finansavimui gauti. Iš savivaldybės biudžeto lėšų bendruomenė gavo finansavimą projektui „Tvirtas kūnas, geras ūpas – laimingas ir sveikas žmogus“, kurį panaudojo prizams, suvenyrams, scenos nuomai ir dalyvių maitinimui. Malonu tai, kad šiais metais šventei nereikėjo ieškoti rėmėjų, išsiversta iš projektui skirtų lėšų.

Šventės organizatoriai taip pat nuoširdžiai dėkoja visiems bendruomenės nariams prisidėjus rengiant šventę. Kaip ir kiekvienais metais dėkojame Reginai Kernagienei, kurios dovana džiaugėsi ne tik šventės mažieji, bet ir kiti dalyviai, galėję atsigaivinti skaniais ledais. Ačiū tariame Gobergiškės skyriaus mokytojai Rasai Meilytei-Jurjonienei, surengusiai mažiesiems šventės dalyviams „Piratų lobį“. Ačiū kaimynams iš Smilgynų – grupei „Geras laikas“, padovanojusiems tikrai gerą laiką, puikią nuotaiką ir skambias melodijas.  

 

Sporto šventės akimirkos – organizatorių nuotraukose: 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,