Logo
 Spausdinti šį puslapį

Atviro mikrofono vakare – geros nuotaikos pliūpsnis (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Atviro mikrofono vakare atlikėjai džiugino puikiais pasirodymais. G.Muldarytės nuotr. Atviro mikrofono vakare atlikėjai džiugino puikiais pasirodymais. G.Muldarytės nuotr.

    Praėjusį ketvirtadienį restoraną „Lijo" užliejo gyva muzika. Čia vėl vyko atviro mikrofono vakaras, susirinkusiesiems dovanojęs pakilią nuotaiką.

 

    Renginio „Open Mic" organizatorė Gerda Muldarytė pasakojo, kad vakaras pavyko puikiai, o atvykusieji neskubėjo skirstytis.
    „Gargždų jaunimas puikiai pasiruošė. Grupė „Nevalyk lentos" pademonstravo visą programą – jų pasirodymas buvo labai stiprus. Taip pat pirmą kartą pagaliau vyko improvizacijos – visiškai skirtingi atlikėjai, paėmę instrumentus, stebino savo susigrojimu iš pirmo karto! Visas renginys buvo labai improvizuotas, t. y. toks, kokio ir norėjosi. Be to, įsibėgėjus vakarui, sužinojau, kad atvyksta grupė „Sirupas", kuri irgi aktyviai įsijungė į renginį, visus stebino ir skleidė puikias emocijas iki vėlumos. Sakiau jiems, kad Gargždai šią grupę atsimins dėl nesibaigiančių kūrinių", – džiugiais įspūdžiais po atviro mikrofono vakaro dalinosi G.Muldarytė.
    Renginio organizatorė pasakojo, kad vieną iš klausytojų pradžiugino visų susirinkusiųjų gimimo dienos proga sudainuota daina.
    „Mano lūkesčiai buvo patenkinti visu 100 procentų. Labai tikiuosi, kad ir visų dalyvavusiųjų. Jaučiuosi be galo dėkinga Gargždų „Kranto" pagrindinės mokyklos muzikos mokytojui Ringaudui Stoškui, kuris įgarsino renginį ir skyrė tiek savo laiko. Taip pat ir visam „Lijo" kolektyvui, atlikėjams ir visiems, kurie atėjo, klausėsi ir prisijungė prie renginio", – padėkos žodžius tarė G.Muldarytė.

 

    Atviro mikrofono vakaro akimirkos – Gerdos Muldarytės nuotraukose:

 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,