Logo
 Spausdinti šį puslapį

Prasidedant mokslo metams Kelių policija stiprins eismo saugumą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

    Prasidedant naujiesiems mokslo metams Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos tarnybos policijos pareigūnai ypatingą dėmesį skirs eismo saugumo užtikrinimui.

 

    Rugpjūčio mėnesio paskutinėmis dienomis ir rugsėjo mėnesį kelių policijos pareigūnai budės prie bendrojo lavinimo ir ikimokyklinio ugdymo įstaigų bei prie jų esančių sankryžų.

    Rugsėjo mėnesį prie mokyklų prieš pamokas ir po jų bus organizuojami reidai ir tikrinamos transporto priemonės, kurias vairuoja ne tik tėveliai, bet ir mokiniai – bus tikrinami privalomi turėti dokumentai, saugos diržų (šalmų) naudojimas ir kt. Taip pat bus skirtas didesnis dėmesys transporto priemonių vairuotojų elgesiui prie sankryžų ir pėsčiųjų perėjų, motociklų ir mopedų vairuotojų elgesiui kelyje. Be to, pareigūnai organizuos mokyklinių autobusų, maršrutinių autobusų, vežančių vaikus į mokyklas, vairuotojų blaivumo patikrinimus, lankysis ikimokyklinio ir mokyklinio ugdymo įstaigose ir vaikams bei suaugusiesiems primins Kelių eismo taisykles, atsakomybę už netinkamą elgesį kelyje.
    Vaikai taip pat turės galimybę saugaus eismo žinių įgyti kartu su pedagogais apsilankę Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnyboje esančioje Saugaus eismo klasėje.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,