Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Bangos“ atstovai lankėsi Olandijoje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Rugpjūčio 21-22 dienomis VšĮ „Gargždų futbolas“ delegacija viešėjo Olandijoje, kur buvo aptartos bendradarbiavimo sąlygos su FC „Utrecht“ klubu.

 

VšĮ „Gargždų futbolas“ atstovai rugpjūčio 21 dieną apžiūrėjo Olandijos aukščiausioje lygoje žaidžiančių „Feyenoord“ ir „Utrecht“  klubų infrastruktūrą, išklausė apie darbo su sirgaliais Olandijoje specifiką, o dienos pabaigoje apsilankė Eredivisie čempionato rungtynėse tarp „Utrecht“ ir „AZ“ klubų.

Rugpjūčio 22 dieną susitikimo su Paul Voois (atsakingas už jaunųjų futbolininkų ugdymą) ir Sander Hense (atsakingas už užsienio žaidėjų perkėlimą) metu abi šalys pristatė savo klubų pagrindines veiklas ir vizijas. Paul Voois pabrėžė, kad „Utrecht“ ypatingą dėmesį skiria jaunųjų futbolininkų paieškai (tam pasitelkiami aplink Utrecht miestą veikiantys 79 mėgėjų klubai) ir kokybiškam ugdymui. Praėjusiais metais „Utrecht“ jaunimo akademija kartu su „Feyenoord“ ir „AZ“ akademijomis buvo pripažintos geriausiomis šalies jaunųjų talentų kalvėmis. Dieną vainikavo pirmos Olandijos lygos akistata tarp „Utrecht“ jaunimo komandos (ekipos branduolį sudaro 19-23 metų akademijos auklėtiniai)  ir „RKC Waalwijk“ ekipų.

Numatoma, kad šių metų pabaigoje Olandijos klubo atstovai apsilankys Gargžduose, įvertins esamą situaciją bei sudarys rekomendacinį planą ugdymo proceso kokybės gerinimui.

VšĮ „Gargždų futbolas“ už pagalbą organizuojant kelionę dėkoja LFF marketingo vystymo konsultantui bei buvusiam „Utrecht“ klubo prezidentui Jan Willem Van Dop, o už finansinę pagalbą – labdaros ir paramos fondui „Gargždų rėmėjas“.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,