Logo
 Spausdinti šį puslapį

Klaipėdos apskrities savivaldybių komandos sugužėjo į Gargždus (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono krepšininkai džiaugėsi pirmąja vieta. G.Muldarytės nuotr. Klaipėdos rajono krepšininkai džiaugėsi pirmąja vieta. G.Muldarytės nuotr.

Šeštadienį Gargžduose antrus metus iš eilės vyko Lietuvos seniūnijų vasaros sporto žaidynių  II etapo varžybos. Jose dalyvavo Šilutės, Kretingos, Palangos, Skuodo, Rietavo, Klaipėdos rajono ir Klaipėdos miesto savivaldybių komandos.

 

Dalyviai varžėsi vyrų krepšinio 3x3 (20-40 m. ir 41 m. ir vyresnių grupėse), moterų krepšinio 3x3, vyrų ir moterų tinklinio 3x3, futbolo 5x5, šaškių, šachmatų, smiginio, virvės traukimo bei seniūnų ir seniūnių trikovės varžybose.

Po varžybų atidarymo sportininkai išsiskirstė į aikšteles. Nors varžybos prasidėjo apniukusiu, bet sausu oru, tačiau, įsibėgėjus varžyboms, užsilinko lietaus debesys ir šventės dalyviams teko varžytis pliaupiant lietui. Lietus atvėsino orą, bet tik ne sportininkų emocijas. Aikštelėse vyko atkaklios ir įnirtingos kovos, po kurių paaiškėjo nugalėtojai ir prizininkai.

Primename, kad I-III vietas užėmusios komandos, išskyrus futbolo (I ir II vietas užėmusios komandos) iškovojo teisę žaisti IX Lietuvos seniūnijų vasaros sporto žaidynių finalinėse varžybose, kurios šiemet vyks rugsėjo 17 dieną Kėdainiuose.

Klaipėdos rajono sportininkai iškovojo pirmąsias vietas vyrų krepšinio 3x3 (20-40 m.), stalo teniso, smiginio, virvės traukimo ir seniūnų trikovės rungtyse.

Seniūnų ir seniūnių trikovės varžybose Klaipėdos rajonui atstovavo Sendvario seniūnė Loreta Kuprienė ir Endriejavo seniūnės pavaduotojas Petras Puidokas, kurie atitinkamai užėmė I ir II vietas.

IX Lietuvos seniūnijų vasaros sporto žaidynių II etapo rezultatų lentelę galite parsisiųsti čia.

 

Varžybų ir apdovanojimų akimirkos – Gerdos Muldarytės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,