Logo
 Spausdinti šį puslapį

Į šokių pamokas rinkosi vaikai, damos ir poros (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Pirmojoje pamokoje supažindinama, kaip vyks treniruotės. S.Ulvikienės nuotr. Pirmojoje pamokoje supažindinama, kaip vyks treniruotės. S.Ulvikienės nuotr.

Pirmadienį „Lijo“ konferencijų salėje buvo karšta: Lotynų Amerikos melodijos išjudino į pirmą šokių studijos „Svajonė“ pamoką susirinkusius gyventojus. Mokytis šokti ši studija Gargžduose kviečia jau trečią sezoną.

 

Kaip pasakojo šokių mokytojas Alvydas Soraka, šiemet pirmą kartą buvo renkama 6-8 m. vaikų parengiamoji grupė pagal sportinių šokių programą. Užsiregistravę vaikai treniruotes lankys du kartus per savaitę – pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 17 val. Tėveliai, nespėję, bet norintys, kad jų atžalos lavintų lankstumą, koordinaciją, muzikalumą, dar gali atvesti vaikus į pirmąsias pamokas ir prisijungti prie susirinkusios grupės. Repeticijos vyks „Minijos“ progimnazijos aktų salėje.

Suaugusieji gali rinktis: šokti solo latino grupėje arba porinius klasikinius ir lotynų šokius. Bus mokoma sambos, čia čia čia, rumbos, tango, valso, fokstroto. Be to, šiemet programą paįvairins ir jaunimo klubiniai šokiai – kizomba ir bačata.

Solo latino pamokos vyks pirmadieniais nuo 19 val., o porinių šokių treniruotės numatytos trečiadienį nuo 18 val. „Minijos“ progimnazijos aktų salėje.

„Nespėjusius, bet norinčius pajudėti ir pasisemti geros nuotaikos, kviečiame prisijungti“, – ragino šokių studijos „Svajonė“ treneriai Ineta Sair ir Alvydas Soraka.

 Daugiau skaitykite čia. Tel. pasiteiravimui 8 698 15 711.

 

Akimirkos iš pirmosios pamokos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,