Logo
 Spausdinti šį puslapį

Pralaimėta pirmenybių lyderiams

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi „Gargždų pramogos-Ąžuolas“ nuotr. Asociatyvi „Gargždų pramogos-Ąžuolas“ nuotr.

    Šeštadienį komandos „Gargždų pramogos-Ąžuolas" futbolininkai rungtyniavo su Pakruojo žaidėjais, kurie lygoje nėra patyrę nė vieno pralaimėjimo ir tvirtai žygiuoja link nugalėtojų titulo.

 

    Rungtynės prasidėjo be didesnės žvalgybos ir jau pačioje jų pradžioje greitoje kontratakoje smaigalyje atsidūrusio R.Malakausko smūgį vartininkas atrėmė. Svečiai vartus atakavo tolimais smūgiais, po vieno iš jų, 15 min., M.Draukšas buvo bejėgis ir svečiai įsiveržė į priekį (0:1). Netrukus puikią galimybę rezultatą išlyginti turėjo S.Jurkus, kuris suklaidino kelis gynėjus ir atsidūrė vienas prieš vartininką. Tačiau jo įveikti nepavyko. Nors iniciatyva priklausė Pakruojo komandai, visgi kėliniui baigiantis rezultatą išlyginti pavyko, kai po pakelto kampinio galva kamuolį į vartus nukreipė G.Ratkus (1:1).
    Antrąjį kėlinį aktyviau pradėjo gargždiškiai ir tik prasidėjus jam vėl neišnaudojo puikios progos, kai vieni prieš vartininką buvo išvesti net du komandos žaidėjai. Vėliau puikiai rungtyniavęs svečių vartininkas atrėmė klastingą S.Jurkaus smūgį. Lemiama tapo 57 min. – E.Baranauskas maždaug iš 25 metrų įspūdingu tolimu šūviu pasiuntė kamuolį į vartų devyniukę ir dar kartą išvedė Pakruojo komandą į priekį (1:2). Nors rezultatas dar galėjo kelis kartus pasikeisti, tačiau susikurtų progų komandos neišnaudojo.

 

    Iš protokolo. „Gargždų pramogos-Ąžuolas" 1:2 (1:1) FC „Pakruojis"
    „Gargždų pramogos-Ąžuolas" sudėtis: M.Draukšas, A.Montrimas, G.Ratkus, E.Bračkus, S.Alsys (86' V.Norvilas), T.Tamošauskas (73' M.Vijeikis), M.Jonelys (64' O.Abramavičius), M.Šiaulytis, R.Malakauskas (81' S.Vyšniauskas), S.Jurkus, E.Rudavičius (58' T.Vitkauskas). Atsargoje liko: V.Mickus.
    Įvarčiai: 15 min. (0:1) A.Aročka, 36 min. (1:1) G.Ratkus, 57 min. (1:2) E.Baranauskas.

    Rungtynių vaizdo įrašo ištraukas rasite čia.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,