Logo
 Spausdinti šį puslapį

Trakuose – sunki pergalė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
 VšĮ "Gargždų futbolas" nuotr. VšĮ "Gargždų futbolas" nuotr.

Sekmadienį Trakuose „Banga“ po atkaklios kovos 1:0 įveikė „Trakus B“.

 

Šiose rungtynėse „Bangai“ teko verstis be S.Urbio, kuris praleido susitikimą dėl keturių geltonų kortelių, ir G.Žukausko, kuris patyrė traumą ir šiame sezone aikštėje jau nepasirodys.

Po ramios dvikovos pradžios „Banga“ turėjo kelias puikias progas. 11 minutę pakėlus kampinį M.Bitinas galva sukirto kamuolį į virpstą, vėliau A.Staponkos smūgiuotas kamuolys po rikošeto praskriejo greta vartų, o A.Ivanauskas, dar po vienio kampinio, netiksliai smūgiavo iš kelių metrų.

Dar vieno pavojingo epizodo teko laukti beveik visą kėlinį - 43 minutę po K.Urbaičio perdavimo A.Staponka išbėgo prieš „Trakų“ vartininką I.Plūką, tačiau smūgiavo netiksliai.

Šeimininkai per pirmąjį kėlinį nieko pavojingo prie gargždiškių vartų taip ir nesukūrė.
Tačiau vaizdas pasikeitė antrajame kėlinyje. 50 minutę T.Vitukynas pavojingai smūgiavo iš baudos aikštelės prieigų ir kamuolys praskriejo virš skersinio.

53 min. K.Smilingis ne itin sėkmingai atrėmė M.Adomėno baudos smūgį, tačiau pavojų pavyko likviduoti.

„Bangai“ ilgą laiką nepavyko bent kiek rimčiau pagąsdinti Trakų gerbėjų. Tik likus penkiolikai minučių gargždiškiai vėl surado kelius link varžovų vartų. Iš pradžių H.Vaineikis iš baudos aikštelės smūgiavo tiesiai į vartininką, vėliau A.Ivanauskas iš kelių metrų nepataikė į vartus. Galiausiai 79 minutę "Bangai" pavyko pralaužti šeimininkų gynybą, kai K.Urbaitis tolimu perdavimu pasiuntė A.Staponką prieš I.Plūką.

Vartininko ir puolėjo dvikovą laimėjo Bangos" kapitonas.

Baigiantis rungtynių laikui komandos apsikeitė pavojingomis atakomis. Iš pradžių A.Bačanskis paskutinę akimirką blokavo pavojingą T.Vitukyno smūgį iš baudos aikštelės, o vėliau A.Staponkai nepavyko nubausti trakiškių už klaidas baudos aikštelėje.

Kitas rungtynes Banga" žais Kėdainiuose rugsėjo 24 dieną, šeštadienį, 18 valandą su Nevėžiu".

 

    Iš protokolo. Trakai B (Trakai) - Banga (Gargždai) (0:0).

    Įvarčiai: 79 min. A.Staponka (Banga).

    Įspėjimai: M.Gudauskas (Banga).

  „Bangos" sudėtis: „Bangos" sudėtis: K.Smilingis, A.Bačanskis , M.Bitinas, A.Ivanauskas, M.Gudauskas, E.Drąsutis (64' I.Jurgutis), A.Butkus, K.Urbaitis, M.Kura (56' E.Vainoras), H.Vaineikis (77' J.Triuška), A.Staponka (90+1' P.Lotužys). Atsargoje liko: Š.Skulskis, B.Šatkus.

 

         

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,