Logo
 Spausdinti šį puslapį

V. Gaigalaičio globos namuose vyko sporto šventė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
V. Gaigalaičio globos namų nuotr. V. Gaigalaičio globos namų nuotr.

Rugsėjo 15 dieną Viliaus Gaigalaičio globos namuose vyko sveikatingumo ir sporto šventė, skirta parolimpinėms žaidynėms Rio de Žaneire.

 

Šventėje dalyvavo ne tik globos namų gyventojai, bet ir svečiai – Gargždų socialinių paslaugų centro lankytojai. Renginį pradėjo globos namų direktorius Rimantas Ramanauskas, pasveikinęs dalyvius ir palinkėjęs visiems gerų rezultatų.

Savo jėgas dalyviai galėjo išbandyti įvairiose rungtyse: baudų metimo, baudų metimo į krepšį neįgaliųjų vežimėliuose, smiginio, jėgos rungtyje su „espanderiu“, žiedų mėtymo ant strypo bei smagioje estafetėje. Vyrų krepšinio rungtyje nugalėtoju tapo Arvydas iš dienos centro, moterų – Eugenija iš globos namų. Baudų metimo rungtyje neįgaliųjų vežimėliuose nugalėjo Andrius ir Rita iš globos namų. Smiginio rungtyje pranašesni buvo svečiai Andrius ir Romas iš dienos centro. Žiedus mėtyti taip pat geriau sekėsi svečiams – daugiausia taškų surinko Alfonsas. Rungtynes užbaigė smagi estafetė, kurią laimėjo dienos centro komanda. Nugalėtojai apdovanoti saldžiomis dovanomis – saldainiais. Šventės pabaigoje visi buvo vaišinami ledais.

Ir šeimininkai, ir svečiai patenkinti: šventės metu ne tik rungtyniavo, bet ir susipažino, pabendravo. Ir vieni, ir kiti tikisi, kad ši graži šventė taps tradicija. O gal nereikėtų laukti šventės – dažnesni susitikimai praturtintų neįgaliųjų kasdienybę, paskatintų juos būti aktyvius, padėtų ir kitiems neįgaliesiems įsitraukti į veiklas.

 

V. Gaigalaičio globos namų nuotraukos:

 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,