Logo
 Spausdinti šį puslapį

Endriejavo futbolininkai antrą kartą tapo čempionais

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

Sekmadienį baigėsi Klaipėdos rajono mažų miestelių futbolo pirmenybės. Jose dalyvavo 9 rajono komandos, kurios buvo suskirstytos į du pogrupius.

 

A pogrupyje rungtyniavo Endriejavo, Agluonėnų, Jonušų, Dovilų ir Vėžaičių komandos, B pogrupyje – Kretingalės, Gindulių, Plikių ir Sudmantų.

Varžybos vyko dviem ratais. Pirmame rate pirmas vietas pogrupiuose užėmusios Endriejavo ir Gindulių komandos iškart pateko į finalinį varžybų etapą, likusioms – antrą ir trečia vietas užėmusioms komandoms – dar teko pakovoti dėl kelialapio į jį.

Varžybos dėl patekimo į antrąjį pirmenybių etapą vyko iš dviejų rungtynių: vienos varžybos – namuose, kitos – išvykoje. Trečią vietą A pogrupyje užėmusi Agluonėnų komanda savo aikštėje susitiko su antrą vietą B pogrupyje užėmusia Kretingalės komanda. Rezultatu 3:1 pergalę iškovojo namuose žaidę Agluonėnai, tačiau kitose varžybose jie išvykoje rezultatu 0:2 pralaimėjo Kretingalei ir dėl blogesnio įmuštų ir praleistų taškų santykio nepateko į kitą varžybų etapą.

Analogiškai vyko ir kitos varžybos, kuriose susitiko trečią vietą B pogrupyje užėmusi Plikių komandą su antrą vietą B pogrupyje užėmusiais Jonušais. Pirmajame susitikime Jonušai rezultatu 8:7 įveikė Plikius, bet atsakomosiose varžybose 0:1 pralaimėjo Plikių futbolininkams ir pasitraukė iš tolimesnių varžybų.

Pirmame pusfinalyje susitiko Endriejavo ir Plikių komandos. Rezultatu 3:1 pergalę iškovojo Petro Puidoko vadovaujami endriejaviškiai.

Antrame pusfinalyje susitiko Kretingalės ir Gindulių komandos. Pergalę rezultatu 2:1 pelnė ir į finalą pateko Kretingalės futbolininkai.

Varžybos dėl trečios vietos tarp Gindulių ir Plikių komandų baigėsi rezultatu 7:2 Gindulių komandos naudai.

Finale susitiko Endriejavo ir Kretingalės komandos. Agluonėnų mokyklos futbolo stadione vykusiose finalinėse varžybose Endriejavas rezultatu 3:1 pranoko Kretingalę ir antrus metus iš eilės tapo Klaipėdos rajono mažų miestelių futbolo pirmenybių nugalėtojais.

 

Sporto centro nuotraukos:

 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,