Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kanojų irkluotojai namo grįžo su medaliais

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Teksto autorių nuotrauka. Teksto autorių nuotrauka.

    Rugsėjo 13−14 dienomis Brandenburge (Vokietija) vyko Pasaulio baidarių ir kanojų irklavimo meistrų (ICF Canoe Marathon Masters World Cup) maratono varžybos, kuriose sėkmingai dalyvavo gargždiškiai baidarių sporto klubo „Angelai" atstovai − Sigitas Bulovas ir Aida Vilimienė. Šie sportininkai mišrių dviviečių plaukime iškovojo sidabro medalius.


    Pirmąją varžybų dieną Sigitas Bulovas ir Verneris Šermokas jėgas išbandė 50−54 metų amžiaus grupėje. Šios grupės varžybų dalyviams teko įveikti 22,6 km nuotolį, kurį sudarė 6 dideli irklavimo ratai, 5 perbėgimo ruožai ir 1 mažas irklavimo ratas. Sigitas finišo liniją kirto 7-tas, o Verneris 15-tas. Nugalėjo norvegas Johanas Brekkė, antras finišavo australas Brettas Greenwoodas, o trečiąją vietą užėmė norvegas Andersas Andersenas Winthersas. Pažymėtina, kad prie automatinės starto linijos išsirikiavo 31 dalyvis, o finišą pasiekė 21.
    Tarp moterų, kurių amžius 50-54 metai, Aida Vilimienė užėmė 8-tą vietą, o Aleksandra Čechova 9-tą. Nugalėjo ispanė Ana Elena Gonzales Balmaseda, antra buvo belgė Heidi Loncke, trečia liko Lis Hart iš Pietų Afrikos Respublikos.
    Kitą varžybų dieną mišrių dviviečių baidarių plaukime mūsų atstovus lydėjo sėkmė – Sigitas Bulovas ir Aida Vilimienė iškovojo sidabrinius apdovanojimus, o Verneris Šermokas ir Aleksandra Čechova užėmė 4-tą vietą. Šiame plaukime nugalėjo olandai Tonnis Benchopas ir Esteras van Lohuizenas, treti liko belgai Jeroenas Haaerleris ir Elly'as Onnekesas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,