Logo
 Spausdinti šį puslapį

27 turas: svečiai iš Telšių

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Penktadienį 19.30 val. Gargždų miesto stadione „Banga" susitiks su Telšių „Džiugu".

 

FORMA. Per keletą pastarųjų rungtynių „Banga" sumažino savo galimybes kovoti dėl prizinių vietų. Dar daugiau, dvikova su „Džiugu" tapo svarbia, norint išsaugoti šiuo metu užimamą vietą.

Jei gargždiškiai per pastarąsias penkerias rungtynes du kartus laimėjo (prieš „Lokomotyvą" ir „Trakus B"), kartą sužaidė lygiosiomis (su „Šilute") ir du kartus pralaimėjo („Vyčiui" ir „Nevėžiui"), tai telšiškiai pergale džiaugėsi tris kartus (prieš „Kražantę", „Žalgirį B" ir „Dainavą"). Dar po kartą Telšių ekipa sužaidė lygiosiomis (su „Vyčiu") ir pralaimėjo („Panevėžiui"). Ypač sklandžiai pastaruoju metu veikia „Džiugo" puolimas – įvarčiai mušti visose penkeriose rungtynėse.

PIRMO RATO dvikova Telšiuose baigėsi „Bangos" pergale 2:1. Mūsų komanda į Žemaitijos sostinę nuvyko po ne itin sėkmingų rungtynių serijos, tačiau jau pirmajame kėlinyje A.Bačanskio ir A.Staponkos tiksliais smūgiais pasiuntė tuo metu turnyrinėje lentelėje aukščiau buvusį „Džiugą" į nokdauną. Šeimininkai rezultatą sušvelnino tik antrojo kėlinio pabaigoje.

ATSISVEIKINIMAS. Praėjusios savaitės pabaigoje „Banga" nutraukė sutartį su beveik du sezonus klube rungtyniavusiu Sigitu Urbiu.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,