Logo
 Spausdinti šį puslapį

Bronius Markauskas: „Dėkoju už Jūsų pasitikėjimą“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Bronius Markauskas, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas į LR Seimą

 

Mielieji Klaipėdos rajono gyventojai,

 

Nuoširdžiai dėkoju už Jūsų pasitikėjimą manimi pirmajame rinkimų į LR Seimą etape. Jūsų balsai įpareigoja toliau dirbti vardan Lietuvos ir Klaipėdos rajono žmonių gerovės. Esu Klaipėdos rajono gyventojas, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas į Žemės ūkio ministrus naujojoje Vyriausybėje ir jau 26 metus ginu žemdirbių, miestelių ir kaimų gyventojų interesus Lietuvoje ir Europos Sąjungoje.

Žinau ir suprantu problemas, su kuriomis susiduriame kiekvieną dieną ir tikiu, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, kuriai net 21 procentas pirmajame rinkimų etape balsavusių Lietuvos gyventojų išreiškė pasitikėjimą, užtikrins permainas ir valdys Lietuvą atsakingai bei sąžiningai. Lietuvos situacija per pastaruosius 4 metus stipriai pablogėjo. Neatsakingi sprendimai privedė iki masinės emigracijos, žmonių nepasitenkinimo ir nepasitikėjimo valdžia. Valdančiuosius nuolat lydėjo skandalai, išryškėjo didžiuliai korupcijos mastai. Pirmajame rinkimų etape Lietuvos gyventojai pasakė aiškų NE populistinėms partijoms ir politinėms jėgoms, daug žadančioms, bet nieko nedarančioms. Darbo partija šiuose rinkimuose net nepateko į seimą, o už partiją „Tvarka ir teisingumas“ balsavo tik kiek daugiau nei 5 procentai balsavusiųjų. Atėjo laikas pokyčiams.

Imtis atsakomybės už šalies valdymą gali tik stiprūs, atsakingi ir iniciatyvūs žmonės. Dėkoju buvusiems konkurentams Rasai Petrauskienei, Eugenijui Gentvilui, Benediktui Juodkai, Žydrūnui Banevičiui, Loretai Kaltauskienei, Petrui Gražuliui už garbingą ir gražią rinkimų kovą. Linkiu Jums sėkmės ir Dievo palaimos Jūsų darbuose. Tikiuosi Jūsų palaikymo antrajame etape ir kviečiu kartu dirbti vardan Lietuvos. Ačiū visiems – parėmusiems bei padėjusiems organizuoti susitikimus, visiems atėjusiems į juos, atsiliepusiems į kvietimą diskutuoti ir kalbėtis.

Kviečiu drauge žengti svarbų žingsnį – ateikite balsuoti antrajame rinkimų ture spalio 23 d. Kiekvieno iš Jūsų balsas svarbus užtikrinant pokyčius ir mūsų šalies klestėjimą.

 

Pagarbiai

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas į LR Seimą

Bronius Markauskas

 

Politinė reklama bus apmokėta iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos rikiminės sąskaitos. Užsakymo nr. PR16 07

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,