Mano Gargždai



LFF taurės dvikovoje prireikė baudinių serijos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fk.banga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fk.banga.lt nuotr.

Penktadienį Gargžduose „Banga“ po baudinių serijos įveikė Telšių „Džiugą“ ir iškopė į kitą LFF taurės etapą.

 

Pirmajame kėlinyje abi komandos praktiškai negrasino varžovų vartams, o vieninteliai bandymai smūgiuoti į vartus buvo baudos smūgiai iš baudos aikštelės prieigų. Telšiškis A. Lipskis pasiuntė kamuolį tiesiai į I. Driomovo rankas, o K. Urbaičio smūgiuotas kamuolys atsitrenkė į žaidėjų sienelę.

Antrajame kėlinyje „Bangos“ žaidimą pagyvino aikštėje pasirodę jaunieji futbolininkai. 69 minutę po P. Lotužio perdavimo iš dešiniojo krašto D. Zubauskas galva smūgiavo greta vartų, o per teisėjo pridėtą laiką arti tikslo buvo M. Petrikas, kurio bandymą iš kelių metrų pasiųsti kamuolį į vartus paskutinę akimirką blokavo gynėjas.

Per pratęsimą arčiau tikslo buvo svečiai. 104 minutę laiku vartus palikęs I. Driomovas tik akimirka aplenkė varžovą ir nutraukė pavojingą ataką, o 107 minutę „Bangos“ vartininkas atrėmė smūgį iš baudos aikštelės. Dar po minutės „Bangai“ nusišypsojo fortūna – baudos smūgiu iš dešiniojo krašto į baudos aikštelę pasiųstas kamuolys atsimušė į virpstą ir sugrįžo atgal į aikštę. „Banga“ taip pat atsakė pavojingu smūgiu – 113 minutę varžovas lietė E. Anulio smūgiuotą kamuolį ir šis praskriejo greta svečių vartų virpsto.

Kadangi per 120 minučių abiem komandoms taip ir nepavyko pasiųsti kamuolio į vartus, nugalėtoją teko aiškintis mušant vienuolikos metrų baudinius.

Baudinių serijoje „Banga“ visus keturis kartus smūgiavo tiksliai (V. Pocevičius, M. Petrikas, D. Zubauskas ir E. Bračkus), o telšiškiai du kartus (trečiuoju ir penktuoju bandymais) sukirto į skersinį. 4:3 ir gargždiškiai keliauja į antrąjį Taurės etapą. Būsimasis varžovas paaiškės ištraukus burtus, o Taurės antrojo etapo rungtynės bus žaidžiamos gegužės mėnesio pabaigoje.

Kitas I lygos rungtynes „Banga“ žais Vilniuje gegužės 5 dieną 18 valandą su „Žalgiriu B“.

 

Iš protokolo. „Banga“ (Gargždai) – „Džiugas“ (Telšiai) 0:0 (baudinių serija – 4:3).

„Bangos“ sudėtis: I. Driomovas, V. Antužis, E. Bračkus, K. Gnedojus, N. Žebrauskas, A. Bačanskis (63′ P. Lotužys), V. Pocevičius, G. Samsonik (102′ E. Anulis), K. Urbaitis, A. Skurdelis (78′ M. Petrikas), R. Krušnauskas (67′ D. Zubauskas). Atsargoje liko: K. Smilingis, M. Ilginis, J. Skuodas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 269 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,