Mano Gargždai



Laikinai uždaroma Gargždų „Maxima“ XX parduotuvė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
„Mano Gargždai“ nuotr. „Mano Gargždai“ nuotr.

Informuojama, kad nuo liepos 18 d. (antradienio) laikinai atnaujinimui bus uždaryta Klaipėdos gatvėje (Klaipėdos g. 37) esanti „Maxima“ XX parduotuvė. Planuojama, kad atšviežinta parduotuvė duris lankytojams atvers rugpjūčio pradžioje.

 

Kaip naujienų portalui „Mano Gargždai“ komentavo „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, atnaujinta parduotuvė taps dar patogesnė savo klientams.

„Atnaujintoje parduotuvėje pirkėjai ras ypač platų šviežių ir šaldytų produktų asortimentą, taip pat gausų šviežių daržovių ir vaisių pasirinkimą, daugiau sveikatai palankių alternatyvų – prekių be gliuteno ar cukraus ir pan. Lankytojai taip pat galės rinktis iš dar gausesnio „Pasaulio skonių“ kategorijos asortimento. Malonią apsipirkimo patirtį užtikrins ne tik atnaujintos parduotuvės erdvės, platesni takai, bet ir dar patogesnis prekių išdėstymas“, – sakė I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

Anot „Maximos“ atstovės, pirmąsias kelias dienas po atidarymo parduotuvėje apsilankę pirkėjai ras specialių pasiūlymų ir įvairiems produktams taikomų nuolaidų.

Kol vyks remonto darbai, Gargždų gyventojai kviečiami apsipirkti bei naudotis taromatu P. Cvirkos gatvėje (P. Cvirkos g. 8) esančioje „Maxima“ X parduotuvėje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 89 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,