Mano Gargždai



Vaikų bibliotekoje aidėjo draugystės dainos (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Renginio dalyviai kartu sudainavo draugystės dainą. R.Rapalienės nuotr. Renginio dalyviai kartu sudainavo draugystės dainą. R.Rapalienės nuotr.

Mažieji Gargždų gyventojai vieni su kitais nuo šiol elgsis draugiškiau – kovo 14–18 dienomis visose keturiose miesto ikimokyklinėse įstaigose vyko teminė veiksmo savaitė „Be patyčių“.

 

Visą savaitę vaikai, tėvai, pedagogai diskutavo apie patyčias, jų žalą, rengė kūrybinių darbelių parodėles, kūrė grupės draugystės dainas, žiūrėjo animacinius filmukus apie draugystę ir kt.

Kovo 18 d., penktadienį, Gargždų lopšelių-darželių „Saulutė“, „Ąžuoliukas“, „Gintarėlis“ ir ugdymo centro „Naminukas“ atstovai sugužėjo į J.Lankučio viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyrių, kur vyko baigiamasis savaitės „Be patyčių“ renginys – šventė „Dainuok draugystės dainą“. Ją organizavo lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ priešmokyklinio ugdymo pedagogė Edita Girijotienė, ikimokyklinio ugdymo auklėtoja Gintarė Gagilaitė ir meninio ugdymo pedagogė Daiva Paškauskienė.

Miesto ikimokyklinių įstaigų ugdytiniai atliko pačių sukurtas dainas apie draugystę. Vieną sudainavo ir visi drauge.

Renginyje dalyvavusi Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė Irena Barbšienė džiaugėsi šauniais vaikų pasirodymais, palinkėjo jiems būti draugiškiems, o pradėjus mokytis mokykloje, ne tik susirasti naujų draugų, bet ir nepamiršti senųjų.

Vaikų literatūros skyriaus vedėja Daiva Ringienė priminė, kad gerų draugų – knygų – galima rasti ir bibliotekoje. Ji akcentavo, kad vaikai čia visada yra laukiami.

Kasmet renginio organizavimas patikimas vis kitai ikimokyklinei įstaigai. Kitais metais baigiamosios šventės šeimininkai bus lopšelis-darželis „Gintarėlis“.

 

Šventės „Dainuok draugystės dainą“ akimirkos – R.Rapalienės nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 248 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,