Mano Gargždai



Bibliotekoje vyko popietė, skirta Architektų dienai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Alina Grigaitytė-Dromantienė ir Rūta Cirtautaitė. Jono Lankučio viešosios bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros skyriaus nuotr. Alina Grigaitytė-Dromantienė ir Rūta Cirtautaitė. Jono Lankučio viešosios bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros skyriaus nuotr.

Liepos 1 d. minima Tarptautinė architektų diena. Šventės metu įvairiuose Lietuvos miestuose organizuojami renginiai, vyksta paskaitos apie architektūrą, pristatomos architektūros parodos. Ta proga Jono Lankučio viešosios bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros skyriuje vyko teminė popietė ir kūrybinės dirbtuvės.

 

Skyriaus vedėja Rūta Cirtautaitė pakvietė Vaikų dailės studijos vaikus (vadovė Nomeda Jokubaitienė) skaityti knygas ir į susitikimą su Klaipėdos rajono savivaldybės Architektūros ir teritorijų planavimo skyriaus patarėja Alina Grigaityte-Dromantiene. Susirinkę vaikai galėjo ne tik užduoti klausimą architektei, bet ir pasidalinti savo kuriamų namų prototipais, sužinoti apie architektūros studijas ir karjeros galimybes.

Dėkojame visiems susirinkusiems bei kviečiame apsilankyti Vaikų ir jaunimo bibliotekoje, kur galite išvysti įdomią knygų parodą, skirtą Tarptautinei architektų dienai.

 

Vaikų bibliotekos nuotraukose – akimirkos iš popietės:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 168 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,