Mano Gargždai



Savivaldybės vadovų darbotvarkė – darbo netrūks

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Lino Gruzdžio nuotr. Asociatyvi Lino Gruzdžio nuotr.

Šią savaitę Klaipėdos rajono savivaldybės vadovų lauks pasitarimai, susitikimai, projektų aptarimai ir kiti darbai.

 

Meras Vaclovas Dačkauskas trečiadienį 15 val. dalyvaus VšĮ „Gargždų futbolas“ mergaičių komandos narių, iškovojusių čempionių titulą Gargžduose vykusiose Lietuvos mergaičių futbolo varžybose, apdovanojimuose.

 

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė pirmadienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos ir Priekulės PSPC šildymo, 14 val. – Poveikio aplinkai vertinimo komisijos posėdyje.

Antradienį 15 val. susitiks su UAB „Smart Continent LT“ atstovais dėl atsinaujinančių energijos išteklių naudojimo veiksmų plano. Trečiadienį 14 val. dalyvaus pasitarime dėl keleivių vežimo vietinio susisiekimo maršrutais, o ketvirtadienį 11 val. – pasitarime dėl metraščio rengimo.13 val. dalyvaus pasitarime dėl Administracijai tinkamų patalpų nuomos.

 

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė pirmadienį 14 val. dalyvaus susitikime su AB „Lietuvos paštas“ Klaipėdos regiono vadove ir seniūnais.

Antradienį 15 val. susitiks su UAB „Smart Continent LT“ atstovais dėl atsinaujinančių energijos išteklių naudojimo veiksmų plano.

Trečiadienį 10 val. dalyvaus Teritorinės ligonių kasos taikinimo komisijos posėdyje Klaipėdoje, o 15 val. – VšĮ „Gargždų futbolas“ mergaičių komandos narių, iškovojusių čempionių titulą Gargžduose vykusiose Lietuvos mergaičių futbolo varžybose, apdovanojimuose.

Ketvirtadienį 10 val. dalyvaus vykdomų projektų aptarime, 11 val. – pasitarime dėl metraščio rengimo, o 13 val. – pasitarime dėl Administracijai tinkamų patalpų nuomos. Visą savaitę lankysis rajono švietimo įstaigose.

 

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas sausio 30–vasario 1 d. atostogaus.Ketvirtadienį 10 val. pirmininkaus pasitarimui dėl Dauparų kaime vykdomų vandentiekio, buitinių nuotekų tinklų tiesimo darbų metu sugadintų melioracijos įrenginių problemos sprendimo, 11 val. – pasitarime dėl metraščio rengimo.13 val. pirmininkaus pasitarimui dėl Administracijai tinkamų patalpų nuomos, o 14 val. – pasitarimui dėl medžių atsodinimo Kulių kaime.

Penktadienį 10 val. pirmininkaus darbo grupės dėl Vietos gyventojų apklausos organizavimo, seniūnaičių rinkimų apklausos būdu ir seniūnaičių rinkimų gyventojų susirinkime tvarkos aprašų peržiūrėjimui ir jų projektų parengimui sudarymo pasitarimui. 15 val. susitiks su Dauparų bendruomenės atstovais Dauparų kaime.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius pirmadienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos ir Priekulės PSPC šildymo, 14 val. pirmininkaus Poveikio aplinkai vertinimo komisijos posėdžiui.

Antradienį 15 val. susitiks su UAB „Smart Continent LT“ atstovais dėl atsinaujinančių energijos išteklių naudojimo veiksmų plano. Trečiadienį 9 val. vyks apžiūrėti perkamų socialinių būstų, o 14 val. dalyvaus pasitarime dėl keleivių vežimo vietinio susisiekimo maršrutais.

Ketvirtadienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl Dauparų kaime vykdomų vandentiekio, buitinių nuotekų tinklų tiesimo darbų metu sugadintų melioracijos įrenginių problemos sprendimo, 11 val. – pasitarime dėl metraščio rengimo, o 13 val. – pasitarime dėl Administracijai tinkamų patalpų nuomos.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė sausio 30–vasario 1 d. pavaduos Administracijos direktorių.Pirmadienį 14 val. dalyvaus susitikime su AB „Lietuvos paštas“ Klaipėdos regiono vadove ir seniūnais.Antradienį 10 val. pirmininkaus Specialiųjų poreikių nustatymo komisijos posėdžiui, o 14 val. – darbo grupės dėl Gargždų karjerų teritorijos vystymo posėdžiui.

Trečiadienį 9.30 val. pirmininkaus Strateginio planavimo darbo grupės posėdžiui, 15 val. dalyvaus VšĮ „Gargždų futbolas“ mergaičių komandos narių, iškovojusių čempionių titulą Gargžduose vykusiose Lietuvos mergaičių futbolo varžybose, apdovanojimuose.

Ketvirtadienį 10 val. dalyvaus vykdomų projektų aptarime, 11 val. – pasitarime dėl metraščio rengimo. Penktadienį 10 val. dalyvaus Ekstremalių situacijų komisijos posėdyje. Po posėdžio – darbo grupės dėl Vietos gyventojų apklausos organizavimo, seniūnaičių rinkimų apklausos būdu ir seniūnaičių rinkimų gyventojų susirinkime tvarkos aprašų peržiūrėjimui ir jų projektų parengimui sudarymo pasitarime.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 147 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,