Mano Gargždai



„Deivės oazė“ ketvirtąjį gimtadienį pasitinka siūlydama dar vieną naujovę

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
„Deivės oazės“ kolektyvas švenčia ketvirtąjį gimtadienį. „Deivės oazės“ kolektyvas švenčia ketvirtąjį gimtadienį.

Gargžduose įsikūręs grožio salonas „Deivės oazė“ švenčia ketverių metų gimtadienį. Sukaktį mininčio salono savininkė Kristina Čepienė pripažįsta, kad norint patenkinti klientų poreikius neužtenka siūlyti įprastas procedūras, reikia nuolat ieškoti naujovių ir tobulėti.

 

Naujiena – plaukų poliravimas

Šį vasarį grožio salonas pristatė naujieną visoms, norinčioms sveikų ir išpuoselėtų plaukų – plaukų poliravimą. Unikalios procedūros metu yra nukerpami visi išsausėję bei suskilinėję plaukų galiukai, o bendras plaukų ilgis nesutrumpėja.

„Profesionaliu prietaisu nukerpamas itin trumpas kiekvieno plauko galiukas, nekeičiant kirpimo stiliaus, ilgio. Atsižvelgiant į plaukų būklę, galima pasirinkti, kokio ilgio galiukus kirpti – 0,3 cm arba 0,6 cm“, – apie naujieną pasakojo K. Čepienė.

Anot salono vadovės, procedūra gali būti derinama su modeliniu ar klasikiniu kirpimu, todėl tinka visoms be išimties. Toks kirpimas puikiai atgaivina plaukus po agresyvių dažymų bei cheminių garbanojimų, o efektas išlieka iki 3 mėnesių.

 „Skilinėti pradėję plaukai gali kabinti bei šiaušti sveikų plaukų žvynelius, o, nesiimant jokių priemonių, prasideda grandininė reakcija ir pažeisti galiukai žaloja sveikus plaukus, plaukai silpsta, pasidaro ploni ir trapūs kol galiausiai pradeda skilinėti“, – apie priežastis, kodėl moterims nepavyksta užsiauginti norimo ilgio plaukų pasakojo kirpėja ir „Deivės oazės“ šeimininkė.

Anot K. Čepienės, plaukų poliravimo procedūra yra atliekama tik kai kuriuose grožio salonuose. Moters teigimu, Klaipėdoje kaina svyruoja apie 40 eurų, Vilniuje gali kainuoti ir 80 eurų, o „Deivės oazėje“ – kartu su plaukų kirpimu tik 20 eurų. Gimtadienio savaitę šį unikalų kirpimą bus galima išbandyti vos už 10 eurų.

Be plaukų poliravimo, salone galimas ir plaukų kirpimas įprastu būdu ar karštomis žirklėmis, taip pat atliekamos gydomosios procedūros pažeistiems plaukams, naudojama „FIBERPLEX“  technologija.

 

Lipomasažo procedūra LPG aparatu – vienintelė mieste

Nuo praėjusių metų gruodžio mėnesio grožio salonas pasiūlė naują paslaugą, norinčioms atsikratyti celiulito, sustangrinti odą, formuoti kūno formas ar atgaivinti pavargusią, papilkėjusią veido odą. „Medica klinika“ antrajame aukšte buvo pradėta teikti limfodrenažinio lipomasažo paslauga. Ji atliekama vieninteliu Gargžduose LPG aparatu. Du kontroliuojami elektra judantys voleliai yra įtvirtinti specialioje ertmėje. Riebalų šalinimo masažo metu judantys voleliai suformuoja stimuliacinę bangą, kuri suima ir paleidžia odą. Tokia LPG aparato mechaninė stimuliacija sukelia biologinį kūno atsaką, t. y. riebalų išlaisvinimą, kolageno ir elastino gamybą. Procedūrą Gargžduose atlieka biomedicinos studijas baigusi grožio terapeutė, turinti specialų sertifikatą dirbti šiuo prancūzų gamintojų aparatu.

Toks masažas dovanoja itin malonius pojūčius, yra labai atpalaiduojantis, galima masažuoti ir veidą. Toks veido masažas padeda pakelti aplink akis esančius audinius, sumažinti patamsėjusius ratilus aplink akis, smulkias raukšleles akių kampučiuose, pagurklį, pagražinti dekoltė ir kaklo zonas. Grožio terapeutė taip pat atlieka ir kitas procedūras veidui, valymą rūgštimi ir kt.

Pasak K. Čepienės, nėra ir jokių apribojimų šio masažo klientams: „Jis yra visiškai nekenksmingas, neskleidžia jokių bangų, todėl gali masažuotis ir nėščios moterys, vaikai“.

Anot K. Čepienės, moterys jau spėjo pamėgti šiuos masažus, dažniausiai įsigyja visą 10-ies kartų abonementą, nes taip sutaupoma. Įprasta vieno karto masažo kaina – 26 eurai. Šiuo metu atėjusioms į lipomasažą, papildomai dovanojamas veido odos šveitimo procedūra ir kaukė. Be to, gimtadienio proga 10 kartų abonementą galima įsigyti už 200 eurų.

 

Limfodrenažinio lipomasažo paslauga teikiama adresu Klaipėdos g. 17 A („Medica klinika", II aukšte), Gargžduose.

 

Kainos neišaugo

Be naujovių, „Deivės oazėje“ teikiamos ir įprastos grožio paslaugos: plaukų kirpimas, dažymas ar tonavimas, taip pat tradicinis ir aparatinis pedikiūras, manikiūras, blakstienų priauginimas, rietimas, depiliacijos, makiažas, nagų gydymas, jų stiprinimas, veido procedūros. Naudojama profesionali kosmetika, taip pat galima įsigyti rankų, kojų ar plaukų priežiūros priemonių.

Kokybiškas paslaugas čia teikia net septynios grožio specialistės: trys kirpėjos, dvi manikiūristės, viena vizažistė ir viena grožio terapeutė.

Daugelis skundžiasi po euro įvedimo kone dvigubai išaugusiomis paslaugų kainomis, tačiau salono vadovė akcentavo, kad pasikeitus valiutai jų paslaugų kainos nepasikeitė arba išaugo nežymiai – vos vienu ar keliais eurais.

 

 

 

Seka mados tendencijas

K. Čepienė pasakojo, kad viena naujausių plaukų dažymo tendencijų, kurių madą diktuoja įžymybės, – dažymas tigro akies stiliumi. Jam būdingas rudų ir šviesių atspalvių žaismas.

„Jis tinkamas tiek brunetėms, tiek blondinėms. Tamsūs plaukai šviesinami gintarinio ir medaus atspalvio, šviesūs – šokolado atspalvio dažais“, – madingą naujovę, kuri atliekama ir „Deivės oazėje“ pristatė K. Čepienė. Jos teigimu, toks dažymo būdas itin patogus, nereikalauja dažno pakartotinio dažymo.

„Deivės oazėje“ dirbančios manikiūristės teigė, kad nagų spalvų pasirinkimas itin priklauso nuo sezono: žiemą vyrauja tamsesni, vasarą – ryškesni atspalviai. Šį pavasarį, anot jų, bus madingos žalios, mėlynos, rudos, pilkos spalvos, įvairūs jų deriniai.

 

Gimtadienį švęs su viliojančiais pasiūlymais

Grožio salono kolektyvas gimtadienį švęs vasario 20 d., pirmadienį. Šia proga apsilankiusiųjų lauks ne tik tortas, šampanas, bet ir įvairios dovanėlės. Visą savaitę plaukų poliravimas bus atliekamas už dvigubai mažesnę kainą – 10 eurų. Įvairūs žaidimai gimtadienio savaitę vyks ir grožio salono feisbuko paskyroje. Čia galima sekti ir visas akcijas bei sužinoti apie siūlomas naujoves. Saloną rasite adresu Jūratės 3a, Gargždai.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 190 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,