Mano Gargždai



„Banga“ patyrė apmaudų pralaimėjimą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Šeštadienį Pakruojyje „Banga“ 1:2 nusileido „Pakruojui“. „Bangos“ pralaimėjimą lėmė nesėkminga dvikovos pradžia ir pabaiga.

 

Šeimininkai nubaudė „Bangą“ savo bene pirmuoju išpuoliu. 6 minutę, po prasiveržimo dešiniuoju kraštu ir perdavimo į baudos aikštelę, V. Pocevičius smūgiu į apatinį vartų kampą pelnė pirmąjį įvartį.

Įpusėjus kėliniui „Banga“ turėjo galimybių atstatyti pusiausvyrą, tačiau D. Lukošiaus tolimą smūgį atrėmė vartininkas, o kiek vėliau nepasinaudota varžovų gynėjų „dovana“ – A. Bačanskiui nepavyko tinkamai sustabdyti kamuolio ir „Pakruojo“ vartininkas spėjo likviduoti pavojų.

Rezultatą pavyko išlyginti tik prasidėjus antrajam kėliniui. Sim. Urbys baudos smūgiu puikiai pasiuntė kamuolį į baudos aikštelę, o K. Gnedojus galva nukreipė jį į vartus. Dar po penkių minučių „Banga“ turėjo galimybę išsiveržti į priekį – Sim. Urbys, krašte įveikęs gynėją, perdavė kamuolį į baudos aikštelę, tačiau K. Urbaičiui pritrūko tikslumo ir po smūgio galva kamuolys nuskriejo virš vartų. Gargždiškiai aktyviai spaudė varžovus, tačiau nieko pavojingo sukurti nepavyko. O pačioje rungtynių pabaigoje šeimininkams nusišypsojo fortūna. Jau per teisėjo pridėtą laiką po tolimo varžovų smūgio kamuolys kliudė žaidėją ir pakeitęs kryptį įskriejo į viršutinį vartų kampą.

Kitas rungtynes „Banga“ žais liepos 6 dieną, ketvirtadienį, 15 valandą Gargždų miesto stadione su „Uteniu B“.

 

Iš protokolo. „Pakruojis“ (Pakruojis) – „Banga“ (Gargždai) 2:1 (1:0).

Pakruojo miesto stadionas, 100 žiūrovų. Teisėjas M. Jackus (Šiauliai).

Įvarčiai: 6 min. V. Pocevičius, 90+1 min. M. Barba („Pakruojis“); 49 min. K. Gnedojus („Banga“).

Įspėjimai: 52 min. G. Zaborskis, 63 min. A. Bagočius, 65 min. D. Strockis („Pakruojis“), 28 min. A. Butkus („Banga“).

„Bangos“ sudėtis: T. Norbutas, D. Padaigis, E. Bračkus, K. Gnedojus, M. Gudauskas, Sig. Urbys (79' G. Samosonik), A. Butkus, D. Lukošius (71' Š. Skulskis), G. Žukauskas (85' E. Anulis), Sim. Urbys, A. Bačanskis (54' K. Urbaitis). Atsargoje liko: K. Smilingis, I. Grykšas, J. Skuodas.

1 komentaras

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 215 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,