Mano Gargždai



„Banga“ pasiekė užtikrintą pergalę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Sekmadienį Šilutėje „Banga“ net 5:1 įveikė vietos „Šilutę“.

 

Nuo pirmųjų minučių iniciatyvą į savo rankas perėmusi „Banga“ gana greitai žaidybinę persvarą pavertė įvarčiais. Jau 13 minutę po Sim. Urbio perdavimo į baudos aikštelę D. Lukošius galva nukreipė kamuolį į vartus. 25 minutę D. Padaigis tolimu smūgiu iš dešiniojo krašto padvigubino „Bangos“ persvarą. Baigiantis pirmajam kėliniui „Šilutės“ futbolininkai savo baudos aikštelėje sužaidė ranka ir paskirtą 11 metrų baudinį užtikrinta realizavo R. Krušnauskas.

Antrojo kėlinio pradžioje R. Krušnauskas, po puikaus D. Padaigio perdavimo, iš arti įmušė antrą savo įvartį ir dar padidino „Bangos“ persvarą. Kiek netikėtai 65 minutę krito įvartis į gargždiškių vartus. „Šilutės“ futbolininkas baudos smūgiu iš 25 metrų pasiuntė kamuolį į apatinį vartų kampą. Tiesa, tai iš esmės nepakeitė rungtynių eigos – „Banga“ ir toliau dominavo aikštėje, o savo pranašumą įtvirtino dar vienu įvarčių – 72 minutę pakėlus kampinį Š. Skulskis galva pasiuntė kamuolį į vartus.

Kitas rungtynes „Banga“ žais penktadienį, rugsėjo 22 dieną, 19.30 val. Gargždų miesto stadione su „Koralu“.

 

Iš protokolo. „Šilutė“ (Šilutė) – „Banga“ (Gargždai) 1:5 (0:3).

Šilutės stadionas, 150 žiūrovų. Teisėjas – E. Gaigalas.

Įvarčiai: 13 min. D. Lukošius, 25 min. D. Padaigis, 42 min. (iš 11 m) ir 51 min. R.Krušnauskas, 72 min. Š. Skulskis („Banga“), 65 min. NN („Šilutė“).

„Bangos“ sudėtis: T. Norbutas, D. Padaigis, E. Bračkus (83' N. Žebrauskas), K. Gnedojus, M. Gudauskas, D. Lukošius (72' A. Bačanskis), A. Butkus (79' J. Skuodas), G. Žukauskas, G. Samsonik (66' Š. Skulskis), Sim. Urbys (46' Sig. Urbys), R. Krušnauskas. Atsargoje liko: D. Španceris, P. Lotužys.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 53 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,