Logo
 Spausdinti šį puslapį

Plikiuose aptarti akcijos „Kūrenkime saugiai“ rezultatai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento nuotr. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento nuotr.

Lapkričio 8–9 d. vyko Klaipėdos rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos ugniagesių teorinių žinių ir praktinių įgūdžių atitikties vertinimas. Atlikus patikrinimą, Klaipėdos rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos Plikių ugniagesių komandoje buvo surengtas susirinkimas, kuriame dalyvavo šios komandos darbuotojai, savivaldybės priešgaisrinės tarnybos viršininkas Stanislovas Virbauskas, Gargždų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas vidaus tarnybos pulkininkas leitenantas Tomas Taučius.

 

Susirinkimo metu buvo aptarti teorinių žinių ir praktinių įgūdžių atitikties patikrinimo bei pasibaigusios akcijos „Kūrenkime saugiai“ rezultatai. T. Taučius padėkojo ugniagesių komandos darbuotojams už iniciatyvą ir sumanumą vykdant akciją. Jis teigė, jog keliamas ugniagesių profesionalumas ir dėmesys gaisrų prevencijai tiesiogiai turi įtakos gyventojų saugumui.

Akcijos metu aplankytas 651 būstas. Daugiavaikiams ir vyresnio amžiaus būstų savininkams sumontuota 50 dūmų detektorių, kurie buvo įsigyti Klaipėdos rajono savivaldybei skyrus lėšų. Už savivaldybės lėšas taip pat spausdinami plakatai, lankstinukai bei įsigyta palapinė, projektorius, stendų, suolų, stalų švietėjiškai veiklai vykdyti.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,