Mano Gargždai



Svarbu vienuoliktokams: gali peržiūrėti, kaip atliko tarpinių patikrinimų užduotis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Freepic.com nuotr. Asociatyvi Freepic.com nuotr.

Nuo šiandien III gimnazijos klasės mokiniai gali prisijungti prie Pasiekimų patikrinimų sistemos ir peržiūrėti savo atliktas užduotis. Sistemoje atidaromos tik tų tarpinių patikrinimų, kurių patvirtinti rezultatai buvo paskelbti viešai, mokinių atliktos užduotys.

 

Konkretaus tarpinio patikrinimo užduotis, mokinio pasirinkti ar įrašyti atsakymai ir teisingi atsakymai bus matomi prisijungus su tais prisijungimais, kurie buvo naudojami užduočiai atlikti, pavyzdžiui, norint pamatyti savo atliktą filosofijos tarpinio patikrinimo užduotį, reikia įvesti filosofijos patikrinimui skirtus prisijungimo duomenis.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad prie užduoties matomi teisingi atsakymai bei gauti taškai yra pateikti pagal užduoties atlikimo dieną galiojusią vertinimo instrukciją, o ne pagal patikslintas vertinimo instrukcijas ir įvykusius rezultatų perskaičiavimus.

Galutinius savo tarpinių patikrinimų įvertinimus pagal papildytas vertinimo instrukcijas mokiniai gali sužinoti mokyklose, kurioms pateikti patikrinimų protokolai su patvirtintais rezultatais.

Papildytos vertinimo instrukcijos paskelbtos NŠA interneto svetainėje.

Jungiantis prie Pasiekimų patikrinimų sistemos pateikiama detali instrukcija, kaip  peržiūrėti atliktą užduotį, taip pat paaiškinimai, ką reiškia atitinkami žymėjimai.

Visi mokinių prisijungimo duomenys yra mokyklose, todėl esant poreikiui mokiniai turi kreiptis į savo mokyklą.

Prieiga prie atliktų užduočių sistemoje veiks iki gegužės 31 d., išskyrus tas dienas, kai vyks tarpiniai patikrinimai.

 

Instrukcija. Kaip peržiūrėti atliktas tarpinių patikrinimų užduotis

  1. Prisijungę prie Pasiekimų patikrinimų sistemos, kairiajame viršutiniame puslapio kampe paspauskite nuorodą „Pateiktos užduotys“.
  2. Pasirinkę norimą peržiūrėti užduotį, paspauskite nuorodą „Peržiūrėti“.
  3. Atsidarius peržiūrimą užduotį, kairiajame viršutiniame puslapio kampe matysite tris skirtukus: „Klausimas“, „Atsakymas“, „Teisingai“.
  4. Paspaudę skirtuką „Atsakymas“ matysite savo pateiktą atsakymą.
  5. Paspaudę skirtuką „Teisingai“ matysite teisingą atsakymą (pagal užduoties atlikimo dieną galiojusią vertinimo instrukciją).
  6. Užduoties taškų sumą matysite dešinėapatinėje puslapio dalyje paspaudę nuorodą „Suvestinė“ (rodomas vertinimas taškais yra neperskaičiuotas).

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 579 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,