Mano Gargždai



Sučiupti trys nepilnamečiai melavę apie sprogmenis policijos komisariate

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos miesto policijos komisariato, Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos ir Patrulių rinktinės pareigūnai vos per kelioliką minučių po pranešimo apie galimai padėtus tris sprogmenis, nustatė ir sulaikė tris nepilnamečius įtariamuosius.

 

Šiandien, apie 09.55 val., į Bendrąjį pagalbos centrą (BPC) paskambinę jaunuoliai nurodė, jog Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate neva yra padėti trys sprogmenys. 2003 m. gimęs jaunuolis ir du 2001 m. gimę jo bičiuliai bendruoju pagalbos numeriu skambino ir apie galimus sprogmenis pranešė du kartus.

Operatyviai atlikę būtinus veiksmus ir sekdami karštais pėdsakais, Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos, Klaipėdos miesto policijos komisariato ir Patrulių rinktinės pareigūnai netrukus Taikos pr., Klaipėdoje, prekybos centre, sulaikė tris globos namų auklėtinius įtariamus melagingu pranešimu apie galimą grėsmę.

Už melagingą pranešimą apie visuomenei gresiantį pavojų, jeigu dėl to buvo iškviestos pagalbos tarnybos, baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, laisvės apribojimu, areštu, arba laisvės atėmimu iki 1 metų.

Klaipėdos apskrities VPK struktūriniai padaliniai ir toliau operatyviai bei efektyviai reaguos į pranešimus apie visuomenei gresiančius pavojus. Kiekvienu atveju bus išnaudotos visos galimybės, kad melagingai apie tokius įvykius pranešę asmenys būtų patraukti atsakomybėn.

 

Trys nepilnamečiai du kartus bendruoju pagalbos numeriu pranešė apie galimus sprogmenis. Klaipėdos AVPK nuotr.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 161 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,