Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Bangos“ merginos su vilnietėmis sužaidė lygiosiomis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Sekmadienį Gargždų miesto stadione „Bangos“ merginos 2:2 sužaidė su Vilniaus MFA „Žalgiriu“.

 

Dvikovos pradžioje komandos apsikeitė pavojingomis atakomis. Pirmoji grėsminga situacija kilo prie „Bangos“ vartų, tačiau K. Žiliūtė sukliudė viešnioms iš kelių metrų pasiųsti kamuolį į vartus. Po kelių minučių karšta buvo jau prie vilniečių vartų, kai po V. Žatkinos perdavimo L. Gedminaitė iššoko prieš „Žalgirio“ vartininkę. Deja, „Bangos“ puolėja kiek atleido kamuolį ir vartininkė likvidavo pavojų.

Vienintelis pirmojo kėlinio įvartis krito į „Bangos“ vartus 20 minutę, kai vilnietėms pavyko ataka aikštės viduriu ir A. Cheminava pasiuntė kamuolį į apatinį vartų kampą – 0:1.

Antrojo kėlinio pradžioje L. Gedminaitė, perėmusi kamuolį iš varžovių, dar kartą iššoko prieš „Žalgirio“ vartų sargę, tačiau dvikovą ir vėl laimėjo varžovė. Visgi, 60 minutę ir vilniečių vartininkė buvo bejėgė, kai L. Gedminaitė, gavusi perdavimą iš aikštės gilumos, stipriu smūgiu iš baudos aikštelės pasiuntė kamuolį į vartus – 1:1. 69 minutę po tolimo perdavimo „Bangos“ baudos aikštelėje kilo sumaištis ir M. Ložytė vėl išvedė viešnias į priekį – 1:2. Tiesa, vilniečių džiaugsmas tęsėsi neilgai. 79 minutę L. Gedminaitė ir K. Pranulytė įžaidė kampinį ir po pastarosios perdavimo į baudos aikštelę kamuolys atiteko ties baudos aikštelės riba buvusiai P. Narbutaitei. Įspūdingu smūgiu į vartų devyniukę gargždiškę išlygino rezultatą – 2:2.

Kitas rungtynes „Bangos“ merginos žais Šiauliuose birželio 3 dieną 12 valandą su Šiaulių SG-FA.

 

Iš protokolo. „Banga“ (Gargždai) – MFA „Žalgiris“ (Vilnius) 2:2 (0:1).

Teisėjas – L. Jonušis. Žiūrovų – 50. Įvarčiai: 60 min. L. Gedminaitė, 79 min. P. Narbutaitė („Banga“); 20 min. A. Cheminava, 69 min. M. Ložytė („Žalgiris“). Įspėjimai: 85 min. V. Žatkina („Banga“).

„Bangos“ sudėtis: V. Jurgaitytė, D. Švarcaitė, R. Tarasevičiūtė (46′ E. Petrauskaitė), K. Žiliūtė, L. Ubartaitė, V. Žatkina, P. Narbutaitė, K. Pranulytė, M. Grikšaitė (88′ A.L ekavičiūtė), M. Judeikytė (81′ A. Bondarenko), L. Gedminaitė.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,